2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury potřetí neinkasovaly a zdolaly Neurazy


Branky


0

Pevná defenzíva znovu vynesla body fotbalistům Soběkur, kteří v neděli odpoledne porazili na svém hřišti Neurazy, jež naopak nenavázaly na vítězství z minulého kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Soběkur vyústila v jeden gól

Do utkání vstoupily Soběkury velice aktivně a prvních 15 minut hosty sevřely na jejich půlce. Gólově ale pro domácí tým nevyzněly střely Martina Obedörfera a Michala Šípa, hlavička Jaroslava Valíčka, ani samostatný únik Tomáše Vlacha. Následně se hra vyrovnala, byl to spíše boj ve středu hřiště. Neurazy se téměř do šancí nedostávaly. Ve 27. minutě krásným míčem za obranu našel Tomáš Kozel Martina Oberdörfera, který při samostatném úniku obstřelil po zemi brankáře a dostal Soběkury do vedení. Posledních 15 minut první půle pokračovala přetahovaná o střed hřiště. Domácí zahrozili střelouTomáše Kozla, která skončila nad brankou a Michala Naara, jehož pokus k tyči chytil brankář hostů.

Neurazy se tlačily za vyrovnáním, domácím ale dal jistotu Oberdörfer

Do druhého poločasu šli domácí, s vědomím převahy z prvního poločasu, velmi laxně. Neurazy nás k ničemu od počátku nepouštěly, kromě několika rohů a standardních situací si sami ale vyloženou šanci nevypracovaly. Až od poloviny druhého poločasu se domácí dostali znovu do hry. Sám na brankáře Tomáš Kozel, který ho ale vychytal. Neujala se ani střela soběkurského Michala Naara a Lukáše Turka. Po špatném výkopu hostujícího brankáře ho zkusil z poloviny hřiště přehodit Jindřich Bešta, ale i jeho pokus skončil těsně vedle. V poslední čtvrthodině Neurazy zatlačily svého protivníka a snažily se vyrovnat. Všechny pokusy výborně pochytal brankář Petr Lösch. Snahu utnul Martin Oberdörfer, který z podobné situace jako v prvním poločase opět obstřelil brankáře hostů, tentokrát k pravé tyči, a definitivně rozhodl o vítězství Soběkur. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Za tři body jsme rádi. Předvedená hra tentokrát nebyla podle našich představ, ale body jsme uhráli. Skvělé je, že jsme třetí zápas po sobě nedostali branku, na což v Soběkurech moc zvyklý nejsme. Naopak nás trápí neproměňování vyložených šancí. Kdybychom proměnili alespoň malou část svých příležitostí, skóre by bylo veselejší.

TJ Tatran Neurazy
Václav Hanzlík: V první části to byl z obou stran hodně nepřesný fotbal. Nám se sice podařilo po pauze více zahrozit, když soupeř začal být více pasivní, své šance jsme ale nevyužili. Naopak jsme ale následně po druhé brance Soběkur mohli ještě několikrát inkasovat, naštěstí nás ale podržel gólman.



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Lösch [-] - T. Kysilka [-] (72. D. Marek [-] ) , J. Valíček [-] , J. Bešta [-] , M. Naar [-] , L. Turek [-] , M. Šíp [-] , T. Vlach [-] , L. Bedenk [-] , T. Kozel [-] , M. Oberdörfer [-]

TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - M. Martínek [-] , M. Vladař [-] , J. Uzel [-] , M. Bárta [-] , P. Tříska [-] , L. Brabec [-] , J. Bouzek [-] , J. Bureš [-] , J. Louda [-] (64. J. Vobliza [-] ) , P. Hanzlík [-]

ŽK: 32. J. Valíček , 59. M. Naar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠESTÁK Zdeněk (N), MEDERLY Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.