2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury poprvé vyhrály, když porazily hradecké Béčko


Branky


0

První vítězství si v nové sezoně na své konto připsali fotbalisté Soběkur, kteří po hladkém průběhu zdolali Hradec B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběkury zahazovaly šance, ale přesto se ujaly vedení

Hned od začátku utkání byly Soběkury aktivnějším týmem. Kombinovaly, hrály po zemi a vytvářely si i šance, zatímco hosté spíše míče nakopávali nebo kazili rozehrávku. První velkou šanci měl Jan Hanket, který trefil břevno. O pár desítek sekund už se stejný hráč nemýlil a v desáté minutě proměnil svůj únik. Martin Klíma poté nastřelil opět břevno. Další velkou šanci měl Lukáš Turek, který téměř z poloviny hřiště vyzkoušel pozornost brankáře, který musel míč vyrazit na roh. Kolem třicáté minuty párkrát zahrozili i hosté. Sám před naším brankářem Petrem Löschem se objevil hostující hráč, ale brankář Soběkur ho skvěle vychytal. Konec poločasu si domácí již pohlídali.

Domácí nadále dominovali a přidali pojistku

Do druhého poločasu opět domácí vstoupili lépe, drželi míč na svých kopačkách a vytvářeli si velké šance. Obrovskou šanci měl Jan Hanket, který uháněl sám na brankáře. V dobré šanci se ocitl Radek Duchek, který se zjevil sám na rohu malého vápna, ale místo přihrávky Jindřichu Beštovi před prázdnou brankou volil střelu, kterou brankář hostí pokryl. O pět minut déle měl Radek Duchek podobnou šanci, kdy volil přihrávku na Jana Hanketa, ale ten před prázdnou brankou nezpracoval míč. Z velkého vápna pálil Jan Hanket, ale balon zapadl těsně vedle pravé tyče. Jednu velkou šanci si vytvořili i hosté, ale skvěle zasáhl Petr Lösch. Následně Soběkury přidaly pojišťující branku, když se znovu trefil Jan Hanket. Kolem 75.minuty dvakrát uháněl téměř sám na brankáře Tomáš Vlach, ani jednou svoji šanci neproměnil a při druhém nájezdu dokonce zbytečně dohrál brankáře domácích, kterému způsobil zranění a po druhé žluté kartě viděl kartu červenou. Po dlouhém ošetřování jsme si utkání v posledních patnácti minutách v klidu pohlídali a až na pár standartek hostů jim víc nepovolili.

Reportáž vytvořena s přispěním soběkurského Radka Duchka. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: V tomto utkání jsme byli lepším týmem, lépe jsme kombinovali, vytvářeli si víc šancí, které jsme bohužel neproměnili. Jinak mohl být výsledek daleko lepší. Za tři body jsme rádi, ale cennější je, že už chvílemi hrajeme fotbal a ne nakopávanou. Škoda jen zranění brankáře hostů, když ho zbytečně dohrál Tomáš Vlach, kterého to po zápase mrzelo, ale vrátit se to nedá. Snad bude kluk v pořádku.




Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Lösch [-] - J. Hajšman [-] (61. M. Šíp [-] ) , J. Bešta [-] , M. Oberdörfer [-] (75. D. Marek [-] ) , M. Klíma [-] , L. Turek [-] , T. Vlach [-] , T. Kozel [-] , J. Hanket [-] , M. Naar [-] (46. R. Duchek [-] ) , L. Bedenk [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - J. Toman [-] (46. M. Šťastný [-] ) , T. Behenský [-] , J. Kaplan [-] , J. Hrdina st. [-] , M. Douša [-] - R. Fisher [-] (60. J. Janeček [-] ) - J. Šubrt [-] , T. Dufek [-] , R. Švarc [-] , J. Šmejkal [-]

ŽK: 26. J. Hajšman , 45. J. Bešta , 50. T. Vlach , 55. T. Kozel , 85. D. Marek - 41. J. Toman . ČK: 75. T. Vlach .
Hráči zápasu: P. Lösch , J. Hanket .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - ŠESTÁK Zdeněk (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.