1:2p.
(1:0)
80. F. Lösch (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany v deseti vyválčily dva body


Branky


35. P. Brašna - 80. F. Lösch (p.)
0

Střed tabulky je v této soutěži velmi vyrovnaný a oba dnešní soupeři se v něm nacházejí. Forma obou týmů je ale rozdílná, zatím co domácí čekají na plný bodový zisk už tři kola, tak hosté vyhráli pět utkání v řadě. Utkání se hrálo na těžkém terénu a moc branek k vidění nebylo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší domácí

Letiny byly na začátku zápasu lepším týmem a i přes nepříznivý terén se dokázali dostávat do nebezpečných pozic. Po jedné z nich se dokonce rozeznělo břevno. V další akcí dokonce míč poskakoval v brankovišti, gólem to ale neskončilo. Na úvodní branku se tak čekalo až do 35. minuty, kdy se do zakončení dostal Petr Brašna a od břevna poslal balon do sítě. Za pět minut postupoval ten samí hráč na hostujícího stopera, míč si posunul vedle něj a už pelášil sám na golmana. Havlíček ale na poslední chvíli zatáhl za záchranou brzdu a poslal Brašnu k zemi. Rozhodčí tak neměl na výběr a hostujícího borce vyloučil. To bylo z první půle vše. 

Lepší hosté

Chlumčany nastupovaly do druhého poločasu s ne úplně nejlepšími vyhlídkami. Hráči se ale semkli a dokázali přehrát domácí. Ty si sice vytvořili proti oslabenému soupeři několik šancí, Hůla ale odolával. Hosté více drželi balon, ale stále se jim nedařilo dostat balon za Hopova záda. V 80. minutě ve skrumáži fauloval domácí obránce Tomáše Benedikta a sudí nařídil penaltu. K té si stoupl veterán Chlumčan František Lösch a bezpečně proměnil. Ani jeden z týmů už nedokázal vsítit branku a tak jediné co se událo byla druhá červená karta pro hosty. To už ale s výsledkem nic neudělal a šlo se tak na penalty. 

Druhý bod si odvezou hosté

V penaltové loterii měli více štestí hosté a díky tomu si odvezli bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milan Kůs (hráč TJ Letiny): "První poločas byl v naší režii, vytvořili jsme si několik šancí, ty jsme ale neproměnili, to je momentálně asi naše největší slabina. Chybí nám hráč, který by dokázal rozhodnout. Hosté hráli celý druhý poločas v desíti a přesto byli lepší. Pochválil bych tým soupeře za výkon v desíti lidech. Náš výkon proti desíti a koncovka byla špatná."

TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (TJ Chlumčany): "První poločas byli lepší domácí. Terén byl kvůli dešti špatný, byla to taková čvachtanice. Druhý poločas jsme byli jednoznačně lepší. S dvěma body panuje spokojenost. Pendolíno se jen přibrzdilo a jede dál."



Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - K. Hajšman [-] , J. Baumruk [-] , M. Kůs [-] , P. Juráš [-] , M. Matejov [-] , R. Přibáň [-] , V. Klasna [-] (66. R. Štádler [-] ) , J. Pelíšek [-] , V. Pikhart [-] , P. Brašna [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , J. Janoušek [-] , T. Lachman [-] , T. Benedikt [-] , M. Kanát [-] (46. T. Fořt [-] ) , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 69. J. Baumruk , 76. R. Štádler - 57. T. Benedikt , 65. T. Beníček , 78. M. Vojáček . ČK: 40. Z. Havlíček , 89. T. Benedikt .
Hráči zápasu: M. Hůla .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - KOŘÍNEK Petr (N), CHLAD Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.