4:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:3p.
(2:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Dnešice se s Ptenínem rozešli smírně


Branky


17. J. Bláha (p.) , 43. V. Hora , 68. M. Schlehofer - 5. J. Podzimek , 14. K. Sedláček (p.) , 62. R. Šobr
0

Dnešice potrápily v minulém kole Letiny. A určitě chtěli první body v sezóně. Ptenín zaase zahrál skvěle ve Chlumu a svůj výkon chtěl potvrdit i v Dnešicích. Po šesti gólech a pěkném fotbalu se týmy nakonec rozešly smírně. Bod navíc pak berou domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký první poločas

Hned začátek zápasu se nesl ve velkém tepmu. Karel Schlehofer měl dvě zajímavé příležitosti. Na brankáře Ptenína si však nepřišel. První gól zápasu tak patřil hostům. Patrik Sedláček poslal balon do vápna, tak se ve velké skrumáži nejlépe zorientoval Jan Podzimek a prostřelil vše co mu stálo v cestě. V 14. minutě postupoval z boku sám na golmana Václav Černý. Domácí obránce ve snaze zasáhnout míč fauloval a rozhodčí ukázal na pokutový kop. K tomu se postavil Karel Sedláček a s velkou dávkou štestí poslal hosty do dvoubrankového vedení. Poté hosté nevyužili nadějný brejk. Už za tři minuty utekl hostující obraně Martin Schlehofer, ve vápně byl sražen brankářem Maršálkem a pokutový kop si vyzkoušejí také domácí. K té se postavil Jaroslav Bláha a bezpečně proměnil. 1:2. Když už se poločas chýlil ke konci, tak Duspiva svým přetaženým centrem našel hlavu Václava Hory a ten z velkého úhlu překoval Maršálka. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Vyrovnaná půle

Druhý poločas začal náporem domácích. Ptenín však dobře bránil a tak góly zatím nepřicházely. V 56. minutě se po ostrém souboji Radka Šobra a Martina Schlehofera se strhla mela. Kde byl podle rozhodčího nejaktivnější Karel Schlehofer a ten uviděl červenou kartu. Po této situaci začali opět přicházet šance. Ptenín dokázal po chvíli využít svou přesilovku. Z přímého volného kopu se dokázal krásně prosadil Radek Šobr. Domácí ale nezkládali zbraně. Hra se začala přiostřovat a rozhodčí udělil několi k žlutých karet. V 68. minutě ovšem dokázal Martin Schlehofer obejít pět protihráčů a svou krásnou individuální akci korunoval vyrovnávajícím gólem.  V posledních minutách zápasu ještě domácí brankář lapil povedenou střelu z vápna a zápas tak dospěl až do penaltového rozstřelu.

Bod navíc berou domácí

V penaltové loterii měli pevnější nervy domácí a berou si tak bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš (hráč TJ Dnešice): "Začátek utkání poznamenala naše nedůslednost a to jak v bránění tak i v útočení. Jsem přesvědčen, že v plném počtu hráčů bychom zápas vyhráli za tři body. Za stávající situace ale bereme dva body za relativní úspěch."

TJ Lučina Ptenín
Miroslav Šašek (hráč TJ Ptenín): "Zápas se mi líbil, ani jeden tým se nebál hry dopředu a chtěly získat tři body. Penalty to už je jen loterie. Nohy mě svrběli celých devadesát minut, ale za týden už klukům snad pomůžu."

Sestavy


TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - S. Duspiva [-] , R. Bárta [-] , R. Bagoš [-] , I. Frous [-] , L. Vomela [-] - V. Hora [-] , J. Bláha [-] , D. Turek [-] - M. Schlehofer [-] , K. Schlehofer [-]

TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - V. Černý [-] , Z. Smítka [-] (62. J. Schejbal [-] ) , J. Strejc [-] (46. L. Přibáň [-] ) , R. Šobr [-] , R. Hnojský [-] , Š. Josef [-] , P. Sedláček [-] (77. J. Černý [-] ) , K. Sedláček [-] , V. Rajšpís [-] , J. Podzimek [-]

ČK: 56. K. Schlehofer .
Hráči zápasu: F. Jehlík , M. Schlehofer - R. Šobr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bureš Jiří - VOKÁČ Petr (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.