D. Chládek 18. (p.)
D. Chládek 63.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

15.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chládek domácím zařídil výhru


Branky


18. D. Chládek (p.) , 63. D. Chládek
3

Lindavu čekal těžký zápas, ve kterém se ale domácí museli obejít bez svého střelce Moravce, ale nadruhou stranu, druhý ostrostřelec hrát mohl. Chládek tak dvěma góly rozhodl o výhře svého celku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lindava prohrává 1:0

Do utkání obě mužstva vstoupila opatrně a hrálo se více na středu hřiště. To vše až do 18. minuty, kdy byl pro domácí nařízen pokutový kop, který dokázal proměnit David Chládek. Od tohoto momentu se hosté paradoxně probrali a byli lepším týmem. Do poločasu byla hra ještě vcelku hektická a neurovnaná. Poločasový výsledek byl tedy 1:0 pro domácí Zahrádky.

Domácí výsledek pojišťovali

Do druhé půle hosté vstoupili mnohem aktivněji než domácí a po většinu druhého poločasu je prakticky nepustili z jejich vlastní poloviny. Domácí se však zkušeně témeř všichni zatáhli do vlastního vápna a hráli jednoduše na dlouhé balóny. Lindavě se nedařilo přes obrannou hráz domácích dostat a jednou z mála příležitostí byly střely ze střední vzdálenosti, kterými to zkoušel Vilém Šlajs, ale bohužel v tomto zápase se mu střelecky nedařilo a žádný z těchto pokusů neskončil brankou. Naopak v 63. minutě se po jednom z mnoha dlouhých balonů dostal do šance znovu David Chládek a i s přispěním hostující obrany vstřelil druhou branku utkání. V tu chvíli se obrana domácích zatáhla ještě více a bylo prakticky po zápase. Byl to zápas o prvním gólu. Bohužel to se povedlo domácím a hostující celek se navíc letos poprvé v sezóně nedokázal střelecky vůbec prosadit. Finální výsledek tedy 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Lindava
Tým Lindavy: Další důležitý zápas a opět se stejným výsledkem. Bohužel právě toto je největším problémem našeho týmu v této sezóně. Nám nezbývá teď nic jiného, než uhrát o víkendu všechny tři body na domácím hřišti s Brništěm. Vyzdvihli bychom Lukáše Kozáka, který nastoupil po dlouhé době v základní sestavě a na pravé záloze odehrál opravdu povedené utkání. A také Lukáš Halčin, který nastoupil na pravé straně obrany a v dnešním zápase byl směrem dozadu bez chyby a především po celý zápas neúnavně podporoval naše útočné fáze hry.



Sestavy


TJ SOKOL Zahrádky
M. Pavlíček [-] - M. Lodinský [-] , L. Chladík [-] , J. Knoflíček [-] , J. Rous [-] , D. Novotný [-] (80. M. Řehák [-] ) - M. Jelínek [-] (70. Z. Habel [-] ) , J. Petr [-] , M. Chvojka [-] - D. Chládek [-] , F. Wurdák [-] (52. J. Klíč [-] )

TJ Dynamo Lindava
J. Svoboda [-] - J. Jančar [-] , P. Havlas [-] , L. Halčin [-] , O. Mareš [-] - J. Dvorský [-] , S. Reitmajer [-] (60. J. Matela [-] ) , V. Šlajs [-] , L. Kozák [-] - J. Jehlička [-] , J. Kohout [-]

ŽK: 61. D. Novotný , 68. J. Klíč , 71. J. Petr - 16. J. Jančar .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LÖFFELMANN František - JÁNSKÝ Josef, MENGR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 11. 2016 11:40
1
4. 11. 2016 02:40
2
4. 11. 2016 02:37
vyhra hostů