0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

12.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov porazil Noviny na jejich půdě


Branky


0

Oldřichovští dokázali vyhrát na půdě Novin. Nebylo to lehké utkání, ale to nejtěžší rozhodně také ne. Oldřichov je tak díky této výhře na druhém místě v tabulce, Noviny zůstavají na spodních příčkách...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka utkání

Dnes jsme neměli možnost shlédnout v Novinách zrovna pohledné nebo povedené utkání. Jak výkony hráčů na hřišti, tak výkony sudích, stály s prominutím za dvě věci. Oldřichov ještě začal docela dobře, když se deset minut snažil o svoji hru. Jenže pak se přizpůsobil hře domácích a bylo víceméně po fotbale. Sice se ve 21. minutě prosadil Semerád Martin, kterého do uličky míčem vyslal krásně Věchet, ale to asi nezachránilo celou půli. Hosté totiž měli i další šance, ale ty se prostě se štěstím v koncovce nepotkaly a stejné to bylo ostatně i na straně domácího celku. Ve 45. minutě se ještě červenou zaznamenal, po druhé žluté kartě, Vitouš Martin a hosté tak do druhé půle museli jít v oslabení. Stav dosud 0:1.

Hra se nezlepšila

Obě strany byly jakoby bez energie, těžko říci proč. Šance opět byly, ale ani zde už žádná nezkončila v síti. Domácí si navíc žádnou tutovku nevytvořili, nutno přiznat, že dnes byli prostě špatní, ale Oldřichov nebyl o moc lepší. Zápas se tak dokopal do svého zdárného a snad i očekávaného konce, vzhledem ke hře obou celků, za téhož stavu z první půle 0:1. Vážení, to teda nebylo vůbec pěkné utkání. Týmy mají na čem pracovat. Tím spíše hosté, když si uvědomíme fakt, že jsou v soutěži druzí.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Nový Oldřichov
Vladislav Satranský (trenér Oldřichova): Dnes se mi ten fotbal vůbec nelíbil. Jak od domácích, tak od našich. Rozhodčí dnes taky nic moc. Sice jsme vyhráli, ale očekávání to nenaplnilo. Z celé hry jsem zklamaný. Obě strany se dnes neukázaly. Dnes to nemělo s fotbalem nic společného. Nikoho ani nevypíchnu, možná snad mladého který to tam usměrňoval, ale jinak mě nikdo nenapadá.



Sestavy


TJ Noviny pod Ralskem
P. Pelc [-] - P. Okénko [-] , R. Heidrich [-] , D. Bár [-] (46. R. Bukovec [-] ) , J. Švimberský [-] , J. Sukovatý [-] , M. Novotný [-] (46. M. Lundák [-] ) , B. Žaloudek [-] , R. Okénko [-] , M. Lundák [-] , T. Jindra [-]

TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - J. Tyrš [-] , M. Satranský [-] , P. Neumajer [-] - M. Lebruška [-] , F. Jonáš [-] - P. Věchet [-] (70. P. Solík [-] ) - P. Nemlein [-] (60. T. Pícha [-] ) , M. Semerád [-] (80. Z. Veselý [-] ) , M. Vitouš [-] , J. Šrédl [-]

ŽK: 14. M. Lundák , 16. T. Jindra , 29. R. Okénko , 60. B. Žaloudek , 88. P. Pelc - 14. J. Tyrš , 28. P. Nemlein , 28. M. Vitouš , 68. P. Věchet , 95. T. Pícha . ČK: 45. M. Vitouš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.