3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

1.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lindava si na závěr podzimu posílila psychiku


Branky


0

Domácí se na poslední zápas semkli a dokázali pobrat veledůležité body, které se jim v budoucnu budou jistě hodit. Brniště sice nehrálo špatně, ale na domácí dnes zkrátka nemělo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lindava ve vedení

Utkání nezačalo v bůhvíjakém tempu a bylo to spíše o hře uprostřed hřiště. Utkání de facto rozhodly dva proměněné trestné kopy. K tomu prvnímu se dostali domácí ve 27. minutě, když obránce hostů zahrál metr před velkým vápnem rukou. Trestný kop si vzal na starost Vilém Šlajs a tvrdou střelou na stranu brankáře mu nedal žádnou šanci. Do poločasu se už nic výrazného nestalo, byť hosté též měli své šance, a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Lindava nadále něměla výrazné problémy

Druhý poločas domácí začali aktivněji a hned v 50. minutě byl po faulu na Viléma Šlajse nařízen další trestný kop zpoza velkého vápna. Na starost si ho tentokrát vzal Pavel Havlas a střelou přes zeď zvýšil na 2:0 a zdálo se být prakticky rozhodnuto. Definitivní klid na kopačky dal Lindavě hned za dvě minuty Michal Nýdrle, který se dokázal se štěstím prosadit hlavou. Hostům se kromě pár standardních situací nedařilo dostat do vápna a směrem dopředu byli neškodní. Zápas tedy domácí dotáhli do pohodlného vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Lindava
Tým Lindavy: Tento zápas byl posledním v podzimní části soutěže a i proto pro nás bylo důležité zvítězit, aby jsme před jarem na přední příčky neztráceli moc bodů. Utkání nemělo žádné extra tempo a bylo to spíše o bojovnosti a hrálo se především uprostřed hřiště.

FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Ze začátku to bylo vyrovnané, ale nakonec nás k ničemu pořádnému ani nepustili. Nemůžu dnes nikoho vypíchnout, neboť mě nikdo konkrétní nenapadá.



Sestavy


TJ Dynamo Lindava
J. Svoboda [-] - L. Halčin [-] , P. Havlas [-] , O. Mareš [-] , J. Jančar [-] - J. Dvorský [-] , S. Reitmajer [-] (78. J. Matela [-] ) , V. Šlajs [-] , M. Knespl [-] - M. Nýdrle [-] (78. J. Jehlička [-] ) , J. Kohout [-]

FK Brniště
M. Trégr [-] - D. Luft [-] , P. Luft [-] - P. Kopecký [-] , Z. Bartoň [-] , A. Kožmín [-] , P. Luft [-] , J. Zelenka [-] , J. Kvasnička [-] , P. Luft [-] , M. Větrovský [-]

ŽK: 60. V. Šlajs - 60. Z. Bartoň , 70. D. Luft .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: Mengr Jiří - PAULUS Petr, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.