Bukovany doma nečekaně vysoce vyhrály


Branky


1. M. Závodský (vl.) , 69. J. Najman , 74. M. Stránský (p.)
0

Bukovany hostily Dubnici a měl to být relativně vyrovnaný souboj. Navíc, pokud by domácí vyhráli, dohnali by v tabulce právě hosty z Dubnice. Nakonec se tak i stalo a Bukovany jsou na tom stejně jako Dubnice. Oba mají čtrnáct bodů v tabulce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovany se dostaly do vedení

Domácí soubor na hosty vlétl a již v 1. minutě po centru Stránského si vstřelila Dubnice vlastní branku. Zásluhy patří Závodskému, který jinak zpravidla míří do té správné brány. Na těžkém terénu se hosté uchylovali jen k nákopům do vápna domácích a spoléhali na své vysoké hlavičkáře. Několikrát v první půli po těchto nákopech zahrozili, ale domácí defenzíva si se vším dokázala víceméně poradit. Na domácí straně v první půli vynikal v zahazování šancí zejména Kralík, který, ač to zkoušel levou či pravou, tak nebyl schopný ani z vyložených šancí skórovat. I proto první polovina dopadla jen za stavu 1:0.

Dubnice dnes měla pech

Úvod druhé půle byl více o bojovnosti než o fotbale. V 60. minutě doslova zavraždil vyloženou šanci Bukovanský Najman, kdy trefil ležícího brankáře. Ale o pár minut později bodýlkem zvýšil na 2:0 pro domácí. Čili odčiněno! Poté doslova vlétl do zápasu střídající domácí Sedlák a po faulu na jeho osobu sám proměnil bezpečně pokutový kop 3:0. Hosté pomalu odcházeli fyzicky a začali se uchylovat k hodně tvrdým zákrokům, ale to už nepřinášelo nic dobrého. Dubnici dnes zkrátka nic nevycházelo a dobře připravené domácí mužstvo vítězí v poměru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Družba Bukovany
Tomáš Fišer (Bukovany): Za nás bych dnes vyzdvihl hlavně perfektní bojovný výkon všech hráčů a odmakání zápasu na 110 % a konečně také vcelku slušnou střeleckou produktivitu, protože tři branky jsou na naše poměry určitě nadstandard!

TJ Dubnice
Rudolf Věchet (trenér Dubnice): Za nás dnes špatný zápas. Snažili jsme se o brejky, ale moc nám to nevycházelo. Vlastně ani nevím, co kladného bych mohl zhodnotit, asi ani nic. Možná snad jen Petr Vítek v obraně si zahrál své a i brankář nás podržel, byť dostal tři góly, byť za většinu nemohl.



Sestavy


TJ Družba Bukovany
T. Fišer [-] - J. Králík [-] (75. J. Majerech [-] ) , D. Vetešník [-] (81. R. Fuljer [-] ) , D. Zátka [-] (51. R. Sedlák [-] ) , M. Samek [-] , L. Ramík [-] , V. Hlubuček [-] , J. Najman [-] (82. K. Šup [-] ) , L. Svoboda [-] , M. Stránský [-] (76. Z. Fertig [-] ) , M. Ramík [-]

TJ Dubnice
P. Radošinský [-] - R. Suske [-] , J. Závodský [-] , R. Tschervenka [-] , A. Bradáč [-] , J. Pošva [-] (74. J. Paulíček [-] ) , L. Lukeš [-] , P. Vítek [-] , M. Závodský [-] , M. Svitek [-] , L. Mařica [-]

ŽK: 35. D. Zátka - 44. L. Lukeš , 56. L. Mařica , 78. J. Závodský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kapoun Karel - TÁBORSKÝ Josef, ŠVEC Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.