4:1
(1:0)
80. R. Ladra
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sosnová podlehla v Kravařích vysokým rozdílem


Branky


0

Hosté ze Sosnové mají v posledních zápasech pech. V minulém utkání je dost potopil rozhodčí Poppr, a dnes jim další rozhodčí také nepomohl, naopak spíše opět uškodil. Domácí tak, či onak vítězí a to vysokým rozdílem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře vyrazily kupředu

Ze začátku to byli domácí, kdo šel blíže k otěžím zápasu. Podařila se jim krásná akce, ze které padl gól na 1:0. Na brance se podílela i chybující obrana hostů. Postaral se o ní Jan Koutný a hned ve 2. minutě domácí vedli. Poté se Kravaře trošičku stáhly, ostatně jako každý zápas, kde Kravaře jako první vedou, a na řadu přišli hosté. Ti se dokázali natlačit na domácí, ale dlouho z toho nepřicházela branka, v první polovině hry vlastně vůbec. I proto poločas odezněl za stavu 1:0 pro domácí Kravaře.

Na hřišti se zase děli věci

Ve druhé půli si hosté znovu dokázali vytvořit převahu, když se zase napakovali před branku Kašáka a pokoušeli se o vyrovnávací branku v utkání. Jenže ta nepřišla, na rozdíl od domácí strany, která zvyšovala na 2:0 v 56. minutě zásluhou Koutného. Jenže branka to byla znovu kontroverzní, tím spíše, když si uvědomíme, že v ofsajdu stáli hned čtyři hráči domácího výběru. To byl zřejmě i zlomový moment, protože poté hra vypadala tak, jak vypadala, a lze k tomu přičíst i červenou Vokouna minutu před druhou brankou. Domácí poté zaznamenali i další branku v 71. minutě o kterou se postaral David Šubrt a za čtyři minuty se navíc prosadil hattrickovým gólem Jan Koutný a bylo vymalováno. Pouze čestnou branku přidal závěrem Ladra, ale to již na celkovém výsledku nic nezměnilo. Domácí berou výhru 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř (hráč Kravař): Měli jsme z toho trochu strach, protože jsme nutně potřebovali body. Navíc se nám v posledních zápasech nedařilo hru dotáhnout až do konce. Sestava dnes byla opět splácaná a za výhru jsme jen rádi, protože s dalšími zraněními to nepůjde lehce. Vypíchl bych Šubrta a Honzu Koutného.

Sparta Sosnová
Tým Sosnové: Jiří Vokoun: Rozhodčí se dnes moc nevyznamenali, zase. Druhá branka padla z evidentního ofsajdu, z kterého vybíhali hned čtyři hráči. Já navíc dostal červenou a od těchto momentů to šlo dolů. Rozhodčí, pravda, je mladý, ale dnes jeho verdikty regulérní hře zrovna dvakrát nepřispěly. Petr Doseděl: Byli jsme na balónu lepším mužstvem. Jak již řekl kolega výše, v utkání chyboval hlavně pomezní, který špatně odmával ofsajd. Po tom, co jsme prohrávali jsme to otevřeli a soupeř se dostával k dalším brankám. Nám to tam dnes holt nepadalo, bohužel. Tomáš Hamata: Od zápasu jsem očekával výhru, protože jsme ty body potřebovali, v posledních utkáních jsme totiž nevyhráli. Já osobně jsem zklamaný i proto, že jsme nastoupili proti týmu, který byl podle mě dosud tím nejhorším, proti jakému jsme na podzim hráli. Faktem je, že máme špatného gólmana. Dalším problémem jsou rozhodčí, kteří, nevím jestli tímhle způsobem, chtějí zlikvidovat tuto soutěž. Přijde mi a nejen mě, že jsou proti nám dost vysazení. Ostatně některé verdikty i z minulého kola mluví za vše. Je to všechno k zamyšlení. Vyzdvihnu tak akorát Ladru, Doseděla, Banga a klidně i mě. Zkrátka celá záloha odehrála poměrně dobrý zápas.



Sestavy


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Kašák [-] - P. Šena [-] - M. Koutný [-] , K. Maršík [-] - D. Šubrt [-] - M. Kaňovský [-] , M. Končel [-] , J. Koutný [-] , T. Gvizd [-] , D. Gallo [-] (77. M. Červený [-] ) , A. Kubišta [-]

Sparta Sosnová
M. Janovský [-] - Z. Sameš [-] , M. Bango [-] (72. P. Bílý [-] ) , T. Hamata [-] , P. Doseděl [-] , J. Vokoun [-] , M. Fulier [-] , M. Slipčenko [-] (61. F. Ondřejka [-] ) , K. Ritschel [-] (62. J. Růžička [-] ) , R. Ladra [-] , P. Nemeš [-] (78. J. Kolínský [-] )

ŽK: 59. P. Šena , 64. M. Kaňovský , 85. D. Šubrt - 36. J. Vokoun , 65. R. Ladra , 83. J. Růžička . ČK: 55. J. Vokoun .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jankech Pavel - TÁBORSKÝ Josef, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.