Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sosnová vyloupila Svor a bere všechny body


Branky


0

Sosnová v minulém klání vyhrála až na penalty, kdežto Svorští stále čekají na výhru, byť se v minulém kole rozdělili se soupeřem alespoň o bod. Domácí ovšem nezvládli penalty a tak berou opět jeden bod...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prohráli půli

Utkání se začalo vyvíjet dobře pro celek ze Sosnové. Ti totiž vzali zápas více než vážně a Svoru tak nezbývalo, než se jen víceméně bránit. Už v 9. minutě byla napnuta síť. Postaral se o to domácí útočník Hamata Tomáš a Sosnová vedla. Branka číslo dvě padla opět do domácí sítě. Tentokrát se o ni postaral mazák Slipčenko v minutě 23. Sosnová dala i na 0:3, když se Bango trefil ve 39. minutě. Jenže...posledních pět minut patřilo Svoru a ten dokázal ještě do šatny snížit na konečných 2:3, když se nejdříve ve 40. minutě prosadil Kužel a následně ve 44. minutě Rudinský. Hosté byli v šoku, ale nezbývalo jim, než začít ve druhé půli s větší zodpovědností.

Vyrovnaná půle

Hra byla relativně vyrovnaná a to hlavně proto, protože domácí nechtěli ztratit body. Šance byly na obou stranách a nakonec se domácí dočkali. V 71. minutě srovnal David Koten a hosté si museli škubat vlasy, protože zápas naprosto ztratili, tedy ještě ne úplně. Neschopnost dát další branku se vlekla až do samotného konce a muselo se jít rozhodnout do penalt. Ty hosté nakonec zvládli a Janovský si chycenými penaltami alespoň částečně napravil reputaci, protože u některých obdržených branek do jeho sítě, měl největší podíl právě on a to hrubými kiksy. Penalty tedy 1:4 a celkový stav zní 3:4 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Svor
Lukáš Rudinský (hráč Svoru): Určitě jsme očekávali, že vyhrajeme. Hráli jsme doma a i když nám chyběli dva hráči ze základu, tak jsme dnes měli vyhrát. Bohužel jsme třicet minut hráli špatně a proto jsme dopadli tak jak jsme dopadli. Za nás dnes nebude nikdo vyzdvižen, bohužel dneska nemůžu nikoho nominovat.

Sparta Sosnová
Milan Slipčenko (hráč Sosnové): Jsem plný emocí. Věděli jsme, že jdeme do zápasu s oslabením pár hráčů, kteří dnes v sestavě chyběli. Moc jsme nepočítali, že bychom udělali nějaké body, spíše jsme to chtěli ubojovat na remízu. Průběh hry ovšem naznačoval tři body a já jsem zklamaný, že jsme jich nakonec nedocílili. Jinak za nás dnes vynikali Doseděl, Vokoun a je to "blbé", ale dnes řeknu i sebe. :)



Sestavy


TJ Jiskra Svor
D. Ladislav [-] - O. Machara [-] (86. L. Laipold [-] ) , L. Rudinský [-] , L. Chrdle [-] (46. D. Koten [-] ) , L. Kužel [-] , L. Kořínek [-] , P. Jahvodka [-] , J. Augusta [-] , M. Červenka [-] (67. J. Vondráček [-] ) , T. Heřmánek [-] , F. Houžvička [-]

Sparta Sosnová
M. Janovský [-] - Z. Sameš [-] , M. Bango [-] (46. R. Ladra [-] ) , P. Košík [-] (65. J. Kolínský [-] ) , F. Ondřejka [-] (60. P. Bílý [-] ) , J. Vokoun [-] , P. Nemeš [-] , M. Slipčenko [-] , D. Boháček [-] , T. Hamata [-] , P. Doseděl [-] (85. D. Jilemnický [-] )

ŽK: 61. L. Rudinský , 82. L. Kužel , 90. F. Houžvička - 26. P. Nemeš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kapoun Karel - ĎÖRĎ Mário, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.