Stružnice doma nedokázala pohlídat body


Branky


0

Kravařům se do posledního utkání v tomto roce sešla téměř celá sestava a v plné polní byli de facto i domácí. O body se dnes svedl skutečný boj, který nakonec dopadl příznivě pro hostující celek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ze začátku šli do vedení

Utkání začalo na těžkém terénu a hned z první šance padla branka. Kravaře sice měly zkraje zápasu tlak, ale byl to právě Roman Ouborný, který se ve 21. minutě dokázal prosadit jako první a poslal domácí celek do vedení. Do konce poločasu měli domácí sice dvě velké šance, ale ty bohužel pro ně proměnit nedokázali. Poločas tak dopadl ve prospěch domácích za stavu 1:0.

Kravaře se zvedly a vyhrály

Do druhého poločasu chtěli domácí vstoupit lépe, ale to se jim zrovna nedařilo, byť věděli, z poločasu prvního, že i přes vedení musí přidat. Naopak to byli hosté, kteří si v šatně ledacos vysvětlili a do druhé půle vstoupili ještě namotivovanější, než v prvním poločase. Ve 47. minutě se dokázal z přímáku prosadit kapitán Jan Koutný a vše bylo zase vyrovnané. Kravaře poté cítili čím, dál, tím větší šance na výhru a podle toho také k soubojům přistupovali. Dařilo se jim de facto ve všech směrech. Podařilo se jim dát vedoucí gól, když si po centru z levé lajny zpracoval míč Novotní Lubomír a převážil misky vah na stranu hostů. To byla minuta 65. Byly i další šance, ale ty proměněny nebyly, až do minuty 89., kdy se na závěr podzimu prosadil za hosty i středopolař Kaňovský. V 92. sice snížil Čech Dušan, ale to už bylo příliš pozdě na nějaký obrat, natož na vyrovnání. Kravaře vítězí v poměru 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Stružnice
Luboš Merenus (kapitán Stružnice): Poslední zápas jsme chtěli doma zvládnout, ale bohužel se nám to nepovedlo. Musím říci, že jsme zaspali začátek a Kravaře byli od začátku lepší a přehrávali nás. Vyzdvihnu jen diváky, kteří přišli i přes mrazivé počasí. Dnes to byl náš nejhorší výkon podzimu.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Miloš - ŘEZÁČ Josef, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.