Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až penalty rozhodly.


0

Duel Kopidlna s Miletínem po bláznivém průběhu musely rozhodnout až penalty, v nich byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii hostů.

 Od začátku zápase byli hosté dle očekávání lepším týmem. Měli více ze hry a diktovali tempo zápasu. Domácí se v podstatě ani nedostali do hry. Ze šancí, které si hosté vytvořili proměnili ale jen dvě a tak se odcházelo do kabin za stavu 0:2.

Bláznivá druhá půle.

 Do druhé půle nastoupili domácí jako vyměnění. Hned z první akce se jim podařilo snížit na 1:2. Hosté se z toho ale brzy oklepali a dvěma góly zvýšili své vedení. V 70. minutě byl stav utkání 1:4 a už se zdálo, že je o osudu zápasu rozhodnuto. Opak byl ale pravdou. Domácí už neměli co ztratit a tak vrhly všechny síly do útoku. Odměnou jim za to byly 4 branky a vedení 5:4. V 92. minutě se ale hostům podařilo vyrovnat a tak dospěl zápasu do penaltového rozstřelu. 

Na penalty byli úspěšnější hosté a zvítězili 1:3.



Ohlasy k zápasu



SK Miletín
Ondřej Machačka, předseda (hosté): Nemůžu říct nic jiného, než že jsme ztratili bod.



Sestavy


FK Kopidlno
P. Brodský [-] - L. Komárek [-] , P. Berounský [-] (76. D. Berounský [-] ) , R. Dyčenko [-] (62. F. Kotlář [-] ) , P. Zedek [-] - P. Komárek [-] (62. T. Dřímal [-] ) , V. Hnát [-] , T. Klaban [-] , O. Černovský [-] - D. Machačný [-] , O. Brett [-] (79. M. Kateřiňák [-] )

SK Miletín
M. Richter [-] - Š. Kulina [-] , A. Brentner [-] , L. Kněžourek [-] , L. Nosek [-] - M. Bartoníček [-] , J. Němeček [-] , M. Krátký [-] (78. J. Hátle [-] ) , O. Machačka [-] - F. Vondrouš [-] , Z. Urban [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.