Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice porazila Trutnov po penaltách


Branky


0

Trutnovský nováček 1.A třídy dlouho bojoval o druhé místo v soutěži, fotbalisté Trutnova jsou nakonec velice spokojeni i se třetím místem, které uhájili i přes prohru po penaltovém rozstřelu v Roudnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V Roudnici se většinu času z devadeásti minut hrálo pohledné a útočné utkání, které přineslo spoustu pěkných branek. Hosté z Trutnova se do vedení dostali už ve 12. minutě, kdy skrumáže a zmatku v pokutovém území Roudnice nejrychleji využil obránce Michal Přívratský a poslal hostující tým do vedení. Za deštivého počasí předváděli hráči na obou stranách atraktivní podívanou, kterou krátce před poločasem vyšperkoval povedenou střelou Zdeněk Bednář, který tak vyrovnal na 1:1.

Polevení domácích v závěru utkání

Roudnice povzbuzená vyrovnání ve druhém poločase převzala iniciativu na svoji stranu, což se jí podařilo potvrdit i brankově. Zodpovědnost na sebe převzal Matěj Novák, který dvěma brankami dokázal otočit vývoj utkání na stranu domácí Roudnice a ta rázem vedla 3:1. 

Roudnici se dařilo v dalším průběhu hry nepouštět hosty do nebezpečných prostorů před vlastní brankou. Když už se zdálo, že domácí si dojdou pro tříbodové vítězství, přišlo krátké, ale nebezpečné polevení v koncentraci, které dalo možnost Trutnovu, aby se nadechl k vyrovnání. V 85. minutě nejprve snížil Jakub Privara a už o minutu později vyrovnal střídající útočník Miroslav Hejna. 

Pár minut před koncem se tak začínalo od znovu, ale v posledních vteřinách zápasu už se žádný z týmů nedokázal prosadit. Ke slovu proto přišly penaltové kopy. 

 

Penaltový rozstřel byl podobně vyrovnaný jako celých devadesát minut. Úspěšnějším týmem byla nakonec domácí Roudnice, která na rozdíl od soupeře z Trutnova dokázala proměnit všech pět penalt. 



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] , J. Koblížek [-] , J. Židík [-] - J. Krejcar [-] , M. Novák [-] , O. Kmoníček [-] , J. Brendl [-] - Z. Bednář [-] , J. Tomeš [-] (59. J. Pejchal [-] )

MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - T. Groer [-] , V. Kozák [-] , R. Klossovski [-] , M. Přívratský [-] - M. Vyhnánek [-] , P. Ficner [-] , P. Kučera [-] , R. Wimmer [-] - J. Privara [-] , M. Mařas [-] (32. M. Hejna [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.