2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice zaskočila Bílou Třemešnou a vyhrála


Branky


0

Bílá Třemešná před tímto kolem stále pomýšlela na postup, k tomu ale potřebuje vyhrávat, aby neztratila kontakt na konkurenci. Na hřišti Roudnice se ale Třemešné zvítězit nepodařilo a šance na postup se o trochu vzdálila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledný fotbal bez úspěšného zakončení

Oba týmy hrály od počátku otevřené utkání, které divákům nabízelo zajímavou a atraktivní podívanou. Zápas tak sice nabízel šance a zajímavé příležitosti, žádný z týmů ale nedokázal své akce dotáhnout do úplného konce, všechny šance tak končily v náručí brankářů nebo daleko mimo tři tyče. Nebezpečnějším týmem byli domácí fotbalisté Roudnice, ale na míru nebezpečnosti se nehraje, a poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Delší kroky Roudnice za výhrou

Ve druhé půli se oba týmy snažily navázat na útočnou hru z první části zápasu, hráčům se navíc začalo dařit i v zakončení, a diváci se tak dočkali branek. Do vedení se po zásluze dostala domácí Roudnice, kterou do vedení poslal v 63. minutě Matěj Novák. Třemešná si uvědomila, jakou cenu ve hře o postup má každý bod, hosté proto zvýšili obrátky a jejich úsilí o vstřelení branky bylo ještě hmatatelnější. První krok hostů učinil v 73. minutě obránce Josef Kubelka, kterému se podařilo překonat brankáře Roudnice Miroslava Hopka. Místo toho, aby se ale hosté snažili vytěžit ze svého vyrovnání další branku, se jejich hra opět trochu upozadila a v závěrečných minutách to byli domácí fotbalisté Sokola Roudnice, kteří sahali po rozhodující brance. Domácí měli několik šancí na rozhodnutí, to nakonec přišlo až v závěru zápasu, v 89. minutě rozhodl o třech bode pro Roudnici střídající Vladimír Bednář. 



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - Z. Mikan [-] , J. Brendl [-] , T. Vlasák [-] , J. Krejcar [-] - J. Krejcar [-] , J. Koblížek [-] , J. Židík [-] , J. Tomeš [-] - O. Kmoníček [-] (65. J. Pejchal [-] ) , M. Novák [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] (20. M. Dobřichovský [-] ) - J. Kubelka [-] , J. Novák [-] , P. Macek [-] , M. Hruška [-] (53. P. Kiss [-] ) - Z. Šturma [-] , T. Kubelka [-] , M. Hažer [-] - R. Hendrych [-] (87. M. Jákl [-] ) , D. Kubelka [-] (84. J. Jákl [-] )

ŽK: 37. V. Bednář , 66. J. Krejcar - 55. P. Macek , 65. Z. Šturma .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.