1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené šance zápasy nevyhrávají


Branky


35. P. Ježek - 33. Z. Rulc , 48. Z. Rulc , 84. Z. Rulc , 89. P. Topič
0

V letošní sezoně Černilov příliš mnoho bodů nesbírá a výsledkově si reputaci černilovští nenapravili ani při domácím utkání proti Sobotce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým měl přitom výborný vstup do utkání, vypracoval si několik vyložených příležitostí, jednou dokonce kopal penaltu, v bráně Sobotky se však činil gólman Chrpa, který si se šancemi soupeře a nakonec i s pokutovým kopem poradil, a dopřál tak svému týmu možnost odrazit se k lepšímu hernímu projevu. Když domácí pohrdli svými přiležitostmi, dostali se ke slovu i hosté, kteří proměnili hned svoji první větší šanci - po chybě domácího týmu se ve 33. prosadil útočník Sobotky Rulc. Radost Sobotky z vedení ale neměla dlouhého trvání, už o dvě minuty později vyrovnával černilovský útočník Ježek. Do kabin se tak týmy rozcházely za nerozhodného stavu a domácí mohli litovat nevyužitých gólovek z úvodu utkání. 

 

Krátce po zahájení druhé půle se hosté dostali opět do vedení, které jim ve 48. minutě vrátil opět Rulc. Pokud chtěl Černilov alespoň vyrovnat, musel se více orientovat na útočné snahy, což pochopitelně otevíralo cestu pro útočníky Sobotky. I proto se domácí místo vstřelené branky dočkali pouze dalších dvou zásahů v jejich síti. V 84. minutě dokonal svůj hattrick Rulc a v 89. minutě zvyšoval na konečných 1:4 Topič. 

 

Černilov tak z domácího utkání odešel bez bodu a může jej mrzet neproměněná penalta v úvodu prvního poločasu. 



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - D. Zumr [-] , J. Kráčmer [-] , J. Hrubý [-] , T. Schwarzer [-] - M. Šmied [-] (58. M. Hlína [-] ) , P. Charous [-] (84. T. Vacek [-] ) , M. Štěnička [-] , O. Šrámek [-] - T. Markovič [-] , P. Ježek [-]

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - J. Vích [-] , P. Halbych [-] , T. Baster [-] , J. Kubišta [-] - M. Topič [-] , Z. Přikryl [-] , T. Pavlíček [-] , P. Topič [-] - P. Škopán [-] , Z. Rulc [-]

ŽK: 53. P. Ježek , 57. J. Hrubý - 30. P. Topič , 35. T. Baster , 37. P. Škopán , 79. Z. Rulc . ČK: 83. J. Hrubý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.