Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První minuty poločasů rozhodly o výhře Roudnice


Branky


0

O zápase mezi Třebechovicemi a Roudnicí rozhodly úvodní minuty obou poločasů, které se lépe vydařily Roudnici.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtvrtá minuta po hvizdu

Lepší vstup do zápasu měli hosté z Roudnice, kterým svými chybami pomohli i domácí fotbalisté. Už ve 4. minutě si na penaltový puntík postavil míč roudnický Kmoníček. Nemýlil se a poslal hosty do brzkého vedení. Situace z úvodu utkání zjevně svázala třebechovickým ruce i nohy, tahali za kratší konec, domácí fotbalisté měli těžkopádnější pohyb než soupeř a u soubojů o balon byli o krok pozadu. Přesto se Třebechovicím podařilo vyrovnat, ve 43 minutě se prosadil Pokorný a hodil tak rukavici svým spoluhráčům, aby povstali a obrátili vývoj utkání ve svůj prospěch.

 

 

 

Třetí minuta po hvizdu

Metaforickou rukavici ale hráči Třebechovic zapomněli někde v kabině. První minuty druhého poločasu se jim nepovedly stejně jako v první části. Ve 48. minutě poslal hosty opět do vedení Novák. Domácí vrhli síly do útoku, což s sebou samozřejmě neslo větší riziko další obdržené branky. Třebechovicím se ale nepodařilo vstřelit další branku a naopak potřetí inkasovali. V 92. minutě se opět trefil Novák. Roudnice si tak z Třebechovic veze tři body, které ještě úplně neuhasínají naději na umístění v nejvyšších patrech tabulky.



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - A. Horák [-] , P. Pokorný [-] , J. Kolínek [-] , T. Lukášek [-] - M. Věříš [-] , J. Lochman [-] , J. Želízko [-] , M. Bíl [-] - R. Bíl [-] , D. Hruška [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] , J. Krejcar [-] , F. Bárta [-] , J. Židík [-] - J. Krejcar [-] , M. Novák [-] , O. Kmoníček [-] , J. Brendl [-] - Z. Bednář [-] , J. Tomeš [-]

ŽK: 49. P. Pokorný , 51. M. Věříš , 80. J. Želízko - 42. J. Krejcar .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.