K. Mašek 22. (vl.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas blbec pro Předenice


Branky


22. K. Mašek (vl.)
0

Hradec už v sezóně ukázal, že si doma dokáže vyšlápnout na favority. A stejná výzva před ním ležela i tentokrát. Hosté platili za velké favority zápasu. Fotbal se ale vyhrává na hřištích. To se ukázalo i tentokrát, Předenice si prožily zápas blbec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól

Úvod zápasu vyšel lépe domácím a patnáct minut přehrávali hosty. Hra se ale následně otočila, Předenice začaly hrát svou hru a přišly první šance. Volný přímý kop Martina Brumla ale skončil těsně mimo. I posléze přicházely příležitosti na straně hostů, koncovka ale byla mizerná a stav se tak neměnil. Hostům se to zanedlouho vymstilo. Z první vážnější šance totiž dokázal Hradec udeřit. Kdy balon nešťastně tečoval do vlastní branky Kamil Mašek. Soupeře to ještě více nakoplo a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy přijde vyrovnání. Chvíli před poločas potáhl balon do vápna Martin Bruml, naservíroval ho k nohám Josefa Maška, ten na Kosťe ale nevyzrál. Poločas tak skončil překvapivě 1:0. 

Zvyšující se tlak

Druhý poločas začal ještě větším náporem hostů. Domácí ale bránili vším co měli a útočnou fázi v podstatě vypustili. I přes obrovský tlak Předenice nedokázaly překonat obraný val Hradce. V posledních deseti minutách se domácí už také dostávali na polovinu soupeře ale pojišťující branku nepřidali. Hradec si tak připsal velice cenný skalp, zatím co Předenice může tato ztráta v bojích o přední příčky hodně mrzet. 



Ohlasy k zápasu



"Zápas pro nás byl hodně smolný. Prvních patnáct minut nebylo dobrých. Pak jsme ale dokázali přebrat iniciativu a zatlačili Hradec. Po inkasované brance jsme celý zápas dobývali branku soupeře ale marně. Byl to zápas blbec, ztracené tři body."



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , M. Liebel [-] , M. Bečvář [-] , T. Vozabule [-] (62. J. Hrdina ml. [-] ) - J. Šubrt [-] , K. Výrut [-] (70. O. Lihm [-] ) , O. Kiss [-] , Š. Kundrata [-] (60. T. Behenský [-] ) - T. Panuška [-] , R. Lukášek [-] (56. M. Douša [-] ) -

TJ Předenice
M. Šatra [-] - J. Sloup [-] , D. Procházka [-] , R. Jirák [-] , K. Mašek [-] - P. Kvídera [-] , V. Frank [-] , J. Mašek [-] - T. Pech [-] (46. J. Mašek [-] ) , D. Kasl [-] , M. Bruml [-] -

ŽK: 65. M. Douša , 82. J. Hrdina ml. - 82. J. Sloup , 90. J. Mašek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šiška Pavel - FIŠER František (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.