Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter veze tři body z Hradce


Branky


0

Hradec jakožto nováček nepodává zatím vůbec špatné výkony, v každém zápase byl svému soupeři rovnocenným soupeřem a dokázal vyválčit už pět bodů. To Klášter je znám svou konstantně kvalitní formou a navíc už tři kola v řadě neprohrál. Nebylo tak jednoduché určit favorita zápasu a podle toho také zápas vypadal. Nakonec byli o gól štastnější hosté a jedou tak domů se třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlí start zápasu

Hned po prvním hvizdu rozhodčího se hrál fotbal vcelku ve velkém tempu. A v podstatě hned z první vážnější akce padl gól. Na konci kombinační akce po pravé straně stál Tomáš Karela a otevřel skóre zápasu. Za dalších pět minut bylo pro domácí ještě hůře. To z dvaceti metrů napřáhl Petr Arnošt a jeho střela skončila v bráně. Hradec se ale dokázal oklepat a téměř okamžitě snížil na rozdíl jednoho gólu zásluhou Štěpána Kundraty. I dál se hra přelévala z jedné stranyna druhou a akce střídala akci. Do sítě si už však žádný pokud cestu nenašel a poločasový stav tak byl 1:2.

Povedený start hostů

I do druhého poločasu vstoupili lépe hráči Kláštera. V 48. minutě si Petr Velíšek udělal z obránců slalomové tyče a svůj průnik zakončil i povedeným gólem. 3:1 pro hosty. Hra byla vyrovnaná ale šancí už nebylo tolik jako v první půli a tak se diváci dlouho žádné branky nedočkali. Až v 71. minutě k radosti příznivců domácích dokázal skórovat Hradecký kanonýr Ota Kiss, když využil zaváhání Klášterského golmana. Domácí pak vrhli vše do útočení, ale obrana hostů už jim žádnou extra velkou šanci nedovolila a zápas tak skončil 2:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "No, řeknu to takhle. Chtěli jsme tři body z Hradce a máme je. Výkon úplně ideální ale nebyl."



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Liebel [-] , M. Bečvář [-] , T. Vozabule [-] - J. Šubrt [-] , O. Kiss [-] , O. Lihm [-] , Š. Kundrata [-] , J. Hrdina ml. [-] - M. Douša [-] , R. Lukášek [-] (71. B. Andrle [-] )

TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (77. L. Tobrman [-] ) , T. Pekárek [-] , P. Arnošt [-] , M. Dolák [-] (65. J. Dvořák [-] ) , T. Loukota [-] , M. Hnízdil [-] (84. D. Míčko [-] ) , R. Sedláček [-] , L. Pelikán [-] , M. Karlík [-] , T. Karela [-]

ŽK: 21. Š. Kundrata , 89. M. Douša - 15. T. Loukota .
Hráči zápasu: P. Velíšek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Pašek Milan - KAŠE Jiří (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.