2:1p.
(1:1)
18. P. Arnošt (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 10:15

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů v Chotěšově


Branky


22. J. Štökl - 18. P. Arnošt (p.)
0

Chotěšov měl po dvou kolech na kontě skalp Kasejovic a ukázal, že doma je velmi silný. Klášter má zase jednu z nejvyrovnanějších výkoností v soutěži a může o body obrat kohokoliv. Od zápasu se tak dala čekat vyrovnaná bitva. A přesně tak se i zápas odvýjel, bojovalo se o každý balon a po devadesáti minutách se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová čtyřminutovka

Začátek první půle byl hodně bojovný a spíše se hrálo uprostřed pole. Postupem času se ale týmy osmělovaly a přicházely už i šance. Mírně navrch měli domácí ale žádnou svou příležitost nevyužili. A tak v 18. minutě se dostal Klášter do vápna soupeře. Tam přišel faul a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. K tomu se postavil Petr Arnošt a nemýlil se. Domácí se ale nenechali zaskočit a už o čtyři minuty později byl nakonci pohledné akce Jan Štökl a vyrovnal stav utkání. Do konce poločasu se už žádná gólová akce nezrodila a tak se do šaten šlo za stavu 1:1.

Bezgólová druhá půle

Druhá půle se odehrávala ve velkém dusnu a tak se nehrálo už v takovém tempu. Obatýmy bojovaly spíše od nadvládu nad středem hřiště a nebyl to už tolik fotbalový poločas. Domácí měli velké šance v podobě hlaviček Bednáře a Ereta ale žádná nezapadla do brány. Hosté ze svých útoků takénebylo schopné zamířit přesně a tak se po devadesáti minutách rozešli smírně.

Bod navíc berou domácí

V této penaltové loterii byli nakonec štastněšjí domácí a dva body tak zůstanou v Chotěšově.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov B): "Byl to hodně bojovný zápas. Šancí jsme měli možná o trochu víc. Se dvěma body nakonec spokojenost, pro nás je každý bod dobrý. Ale mohli být i tři."




Sestavy


TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - O. Pešta [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , M. Brabec [-] (61. L. Calta [-] ) - S. Durkoš [-] , A. Kavka [-] - L. Vebr [-] (73. P. Milička [-] ) , J. Štökl [-] , V. Bednář [-] , M. Karban [-] (56. P. Eret [-] )

TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (79. M. Holý [-] ) , M. Hnízdil [-] (66. L. Tobrman [-] ) , O. Sedláček [-] (25. J. Dvořák [-] ) , P. Arnošt [-] , T. Loukota [-] , M. Dolák [-] , R. Sedláček [-] , T. Pekárek [-] , L. Pelikán [-] , T. Karela [-]

ŽK: 84. P. Eret - 42. T. Pekárek , 68. T. Karela .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - DRDA Josef (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.