F. Březina 10.
T. Kutka 57.
T. Kutka 76. (p.)
3:4
(1:2)
22. M. Dolák
30. M. Suko
53. P. Arnošt
58. M. Velich (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter veze domu první body


Branky


10. F. Březina , 57. T. Kutka , 76. T. Kutka (p.) - 22. M. Dolák , 30. M. Suko , 53. P. Arnošt , 58. M. Velich (vl.)
0

Domácí Radkovice šli do zápasu se třemi body z prvního kola, ale za to bez vyloučených hráčů. Za to Klášter prohrál první kolo a to i přes kvalitní výkon. Zápas byl vyrovnaný se spoustou šancí na obou stranách. Tři body si nakonec domu povezou hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak hostů

Klášter od začátku vlítnul na svého soupeře. Už v prvních minutách si vytvořil dvě nebo tři gólové situace, ani jedna ale neskončila gólem. A tak první ránu zasadili domácí, kdy vlastně z první šance poslal Radkovice do vedení František Březina. Hosté se ale dokázali otřepat a v 22. minutě se dočkali vyrovnaní. Postaral se o něj Martin Dolák. Obrat dokonal po standartní situaci Michal Suko a Klášter tak vedl 2:1. Do konce poločasu se domácícm ani přes velkou snahu nepodařilo vyrovnat. Neujmula se ani žádná střela hostů a do šaten se tak šlo za vedení hostů.

Gólová druhá půle

Vstup do druhé půle byl aktivní od obou týmů. V 53. minutě se dostali hráči hostí už do dvoubrankového vedení. Znovu po standartní situaci se prosadil Petr Arnošt. A za čtyři minuty bylo ještě hůř. Míč si do vlastní brány srazil Marián Velich. Minutu na to se Radkovicím podařilo snížit zásluhou Tomáše Kutky. Hosté se pak už spíše zatáhli a snažili se pohlídat si výsledek. Patnáct minut před konec se ovšem domácí dostali na dostřel jediné branky. Z pokutového kopu snížil na 3:4 znovu Tomáš Kutka. Radkovice i přes tlak na konci utkání nedokázali hostujícího brankáře překovat a podlehly tak doma Klášteru 3:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Klášter
Jaroslav Brož (Trenér Tj Klášter): "Vyrovnaný zápas. Šance na obou stranách. Se třemi body je nakonec spokojenost."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - R. Chval [-] (55. T. Pánovec [-] ) , M. Březina [-] , F. Březina [-] , P. Němec [-] , J. Horský [-] (69. S. Tisot [-] ) , Z. Bultas [-] , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , P. Vlček [-] (62. J. Janeček [-] ) , M. Velich [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] , M. Dolák [-] (82. L. Tobrman [-] ) , M. Suko [-] , P. Arnošt [-] , D. Míčko [-] , T. Loukota [-] , R. Sedláček [-] , L. Pelikán [-] , M. Karlík [-] , T. Karela [-] (72. J. Brož [-] )

ŽK: 87. J. Janeček - 35. L. Pelikán , 60. T. Karela , 86. D. Míčko .
Hráči zápasu: M. Karlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šiška Pavel - VEIT Karel (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.