1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jednoho gólu


Branky


0

Velkým favoritem toho zápasu byl Starý Smolivec, který ještě minulý rok hrával krajskou soutěž. Klášter ovšem nepřijel s poraženeckou náladou. V zápase bylo k vidění spoustu šancí ale gól padl jen jeden. Štastnější nakonec byli domácí, ale s výkonem nemusí být zklamán ani hostující Klášter.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlí gól

Hned úvod zápasu byl hodně divoký. Ve druhé minutě našel Petr Velíšek centrem kapitána Tomáše Loukotu, ten ovšem v koncovce selhal. Domácí okamžitě vyrazili do brejku a krásnou střelou z dálky poslal Pavel Panýrek Starý Smolivec do vedení. Dále pak byli Klášterští aktivnější a vytvořili si i několik zajímavých šancí. V 17. minutě David Míčko ve velké šanci trefil jen golmana. Minutu před konec poločasu měl ještě zajímavou možnost hlavou Petr Velíšek, nedokázal ovšem zacílit přesně a stav po první půlce byl 1:0.

Bezgólová druhá půle

V druhé půli byla k vidění vyrovnaná hra. Šance už však příliš nepřicházely, hrálo se od vápna k vápnu. Domácí si hlídali vedení. Klášter se snažil vytvořit si tlak. Hra se však kouskovala a tak si žádný souvislí tlak vytvořit nedokázali. Starý Smolivec tak i trochu se stěštím dokázal v prvním zápase nové sezóny doma získat plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Bylo to vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro domácí. Zápasu by více slušela remíza."



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - O. Šustr [-] , P. Tomášek [-] (87. V. Nachtman [-] ) , M. Tyrpekl [-] , P. Panýrek [-] , R. Ostříž [-] , O. Strejc [-] (71. J. Beneš [-] ) , P. Nachtman [-] , J. Šíma [-] (70. M. Puškár [-] ) , R. Brejcha [-] , K. Bouše [-]

TJ Klášter
P. Langer [-] - P. Velíšek [-] (61. M. Hnízdil [-] ) , M. Dolák [-] (90. J. Dvořák [-] ) , P. Arnošt [-] , D. Míčko [-] , T. Loukota [-] , M. Suko [-] , R. Sedláček [-] , L. Pelikán [-] , M. Karlík [-] , T. Karela [-]

ŽK: 9. P. Tomášek , 50. R. Ostříž - 35. M. Dolák , 38. L. Pelikán , 87. D. Míčko .
Místo: Starý Smolivec. Počet diváků: 78. Rozhodčí: Lažánek Karel - PETŘÍK Libor (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.