Letná porazila Vodníky 0:4 a drží se vysoko v tabulce


Branky


5. S. Žák , 33. S. Žák , 47. J. Horčík , 60. T. Vozka
0

Letná byla v utkání favoritem. Předzápasové dohady hostující celek potvrdil. Z hřiště Vodních staveb si odváží tři body, momentálně je Letná na třetím místě, tři body za Prazdrojem, Prazdroj má však o zápas víc. Vodníci zůstávají na osmém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté předvedli více šancí a dva góly

Do první půle vstoupila aktivněji Letná. Hosté se radovali z gólu už v 5. minutě, kdy po rohu využil zmatku v malém vápně Stanislav Žák a otevřel gólový zápis šťastně pro Letnou – 0:1. Hosté byli aktivněším týmem, domácí Vodní stavby ale také předvedly několik pěkných akcí, většina z nich přicházela z brejků, prosadit se ale nedokázali. Svým druhým gólem utkání protrhl půlhodinové gólové ticho v 33.minutě znovu Stanislav Žák, po standartní situaci dopravil míč hlavou za záda Michala Karase – 0:2. Do konce zápasu bylo k vidění ještě několik šancí, jak na straně Vodních staveb, tak spíše na straně Letné, gólově však neskončila žádná. Do šaten tak odcházeli pozitivněji hráči hostí.

Letná potvrdila převahu

Hned z šaten hosté ukázali, že s dvoubrankovým vedením se nespokojí. Ve 47.minutě se prosadil Jan Horčík, který po špatném výkopu domácích dostal přihrávku do velkého vápna a dával k levé tyči na 0:3. Obě strany už věděly, kam utkání spěje, přesto se však Vodní stavby snažili vykřesat z šancí aspoň jednu gólovou jiskru. Bohužel pro domácí se tak nestalo. Zato na druhé straně se povedl velkolepý gól. V 60. minutě po špatné rozehrávce zachytili hosté míč a polovysokým centrem poslali do velkého vápna, tam zakončoval Tomáš Vozka, který nůžkami poslal míč na bránu Michala Karase. A stříhl přesně, Letná tak zvýšila na 0:4. Do konce zápasu hosté kontrolovali výsledek a další gól už nepadl.

 

Letná si tak odváží další tři body a uvidíme, jestli dotáhne Prazdroj, který má o zápas víc. Vodní stavby zůstávají na osmém místě tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Letná
Martin Dobrý: Byli jsme lepším týmem, mohlo to skončit i vyšší výhrou, na druhou stranu musím uznat, že i Vodníci měli několik šancí, které naštěstí gólem neskončily.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Levý Vítek - HAVEL Jaroslav (N), DIVIŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.