Soběchleby v Lukavci nastoupily v deseti. A neměly šanci


Branky


12. Š. Orem , 21. M. Henzl , 29. C. Udatný , 38. M. Henzl , 78. M. Zajpt
0

Domácí nakonec jasně vyhráli 5:0 a drží čtvrté místo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase nebylo co řešit

Jasným favoritem tohoto utkání byl domácí Lukavec. Ve třech kolech nasbíral pět bodů. Naopak Soběchleby měly na kontě velkou nulu.

 

Hosté si na problémy zadělali už před zápasem. Díky zraněním a pracovním povinnostem dorazili do Lukavce pouze v deseti hráčích. Od začátku převtal iniciativu Lukavec a hnal se do útoku. Soběchleby se do šancí prakticky nedostávaly, hrozily pouze ze standardních sitaucí.

 

Už po dvanácti minutách otevřel skóre dobře hrající záložník Štefan Orem. Dvakrát se pak do černého trefil krajní záložník Michal Henzl. Čtvrtou branku pak obstaral domácí veterán Ctirad Udatný. Za stavu 4:0 se šlo do kabin.

Lukavec po změně stran polevil

Po změně stran se Soběchleby ještě více soustředily na defenzivu, domácím notně polevili.

 

I proto padla už jedna branka, v 78. minutě jí obstaral Martin Zajpt. Hostující obrana v čele s brankářem Vrzalem už žádnou další branku nepovolila. Soběchleby nastřelily dvakrát tyč. Nejprve jí nastřelil z přímého kopu Mráz, z dorážky se do ní trefil Pokorný.

 

Soběchleby tak při skóre 2:22 uzavírají tabulku, v dalším kole navíc hostí lídra z Liběšic. Lukavec jede na půdu nováčka ze Svádova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Jiří Hönig, trenér SK Lukavec: "Výhra v tomto zápase, který se hrál na špatném terénu, byla povinností. Soupeř pouze jen v 10 hráčích. První poločas se hrál podle mých představ, nescházelo nasazení ani důraz. Bylo jen otázkou času, kdy dáme gól. Na druhém poločase se podepsalo soustředění několika hráčů do pozdních hodin, ten se nedá hodnotit. I proto je výsledek pro soupeře ještě přijatelný."

TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Bohužel jsme museli nastoupit pouze v deseti hráčích. To se na výsledku hodně projevilo. Snažili jsme to Lukavci co nejvíce znepříjmenit a odehrát to se ctí. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Libor - ŽIVNŮSTKA Filip, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.