Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj čtyřmi brankami přestřílel Hošťálkovice


0

Dvakrát v zápase prohrávali, přesto dvakrát dokázali vyrovnat a nakonec svého soupeře přestříleli. Muži Slavoje za sebou mají další domácí utkání ostravského městského přeboru, ve kterém porazili Hošťálkovice 4:2. Přestože měli po celé utkání převahu, výsledek se nerodil úplně snadno. Od samého začátku hrál Slavoj na polovině svého soupeře a dostával se do šancí. Zdálo se, že je jen otázkou času, kdy půjde do vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jenže gól padl v 15. minutě na druhé straně. Po rychlém protiútoku přišel centr z pravé strany a osamocený Martinek neměl problém hlavou překonat domácího gólmana Karla Ježka. Obraz hry se nadále neměnil a Slavoj dobýval branku hostů. Když už se to povedlo a míč skončil v síti, gól nebyl uznán pro ofsajd. Nakonec se domácí dočkali až těsně před poločasem. Na centr Radka Macury si na zadní tyči vyskočil Prokop Vantuch a hlavičkou do protipohybu brankáře vyrovnal.

 

Ve druhé půli chtěli domácí strhnout vedení na svou stranu, ale Hošťálkovice jim plány hned po pár minutách narušily. Po standardní situaci a odrazu míče dorážel hostující Tsiligkaridis a domácí museli opět dotahovat. Naštěstí jim to tentokrát netrvalo příliš dlouho a po pár minutách se střelou k zadní tyči trefil David Kašpárek. V 63. a 70. minutě pak hráči Slavoje přidali další dvě branky díky Tomáši Rozsívalovi a Jirkovi Matajszovi a definitivně tak převážili misky vah na svou stranu. Tři body tentokrát zaslouženě zůstaly v Rychvaldě.

 

zdroj text: http://www.slavojrychvald.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Rychvald
Pavel Keprt pro klubový web: domácím utkání jsme chtěli potvrdit solidní výsledky ze hřišť soupeřů. Od začátku utkání jsme byli ve všech herních činnostech lepší a začalo dobývání soupeřovy branky. I když jsme v průběhu utkání dvakrát prohrávali, vůbec jsem nepochyboval, že tři body tentokrát zůstanou nám. Kluci hráli s obrovskou chutí a touhou „napravit“ výsledkově minulá domácí utkání. Měli jsme dobrý výběr místa, první dotyk s míčem, dařila se nám kombinace. Jediné, co bych klukům vytknul, bylo řešení finální fáze. Brankových příležitostí z rodu vyložených jsme měli opravdu hodně. Na druhou stranu je dobře, že si je dokážeme vytvářet. Zaslouženou odměnou byl pro naše hráče při odchodu do kabin potlesk našich fanoušků – prý už ho dlouho neslyšeli. Za nasazení, touhu vyhrát a udělat pro to maximum, si ho určitě zasloužili.




Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
K. Ježek [-] - T. Grochovský [-] , P. Vantuch [-] , J. Matajsz [-] , O. Lipjak [-] , R. Macura [-] , T. Rozsíval [-] , D. Kašpárek [-] , A. Čudejko [-] , J. Plánička [-] , R. Miczka [-]

TJ Sokol Hošťálkovice
O. Strakoš [-] - D. Vojtuš [-] , J. Komár [-] , T. Vaněk [-] , K. Adamec [-] , R. Timan [-] , J. Martínek [-] , B. Antonín [-] , V. Baránek [-] , P. Cigan [-] , O. Sýkora [-]

ŽK: 50. D. Kašpárek - 44. K. Adamec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NĚMEC Jaroslav - HERMAN Pavel, ŠPRINCL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.