3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves konečně dokázala bodovat


Branky


21. S. Valvoda , 30. P. Pechek , 54. P. Švec - 90. M. Bešta
0

Ve třetím kole přivítali fotbalisté Dlouhé Vsi na svém trávníku hráče Přeštic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhá Ves se ujala vedení

Dlouhá Ves vstupovala do zápasu po dvou velmi nevydařených utkáních, a tak měla proti Přešticím co napravovat. Utkání bylo od úvodních minut poměrně vyrovnané, ani jeden z týmů se do útoku moc nehnal, nikdo nechtěl udělat chybu. Po nevýrazné patnáctiminutovce se konečně začaly dít věci a byli to domácí, kdo se ujal vedení. Ve 21. minutě zahrával volný přímý kop Jan Hubený, jeho střílený centr těsně před brankářem tečoval Stanislav Valvoda a rozvlnil síť. Dlouhoveští byli na koni a podařilo se jim skórovat i podruhé. Ve 30. minutě napřáhl ke střele z dvaceti metrů Petr Pechek a jeho projektil skončil v šibenice bezmocného brankáře hostí. Do konce poločasu se již nic zajímavého nestalo, Dlouhá Ves tedy šla do kabin za dvoubrankového vedení.

Přeštice se na obrat nezmohly

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Od úvodních minut se hrálo opět opatrně, postupem času ale převzali iniciativu domácí a vstřelili třetí branku. V 54. minutě se dostal do samostatného úniku Pavel Švec, který pěkným lobem překona brankáře hostí. Hra se poté vyrovnala, ani jeden z týmů ale neměl nějaké výraznější šance ke skórování. Dlouhá Ves si v poklidu hlídala tříbrankové vedení, hosté se na nějaký velký zvrat nezmohli. V závěru sice dokázali vstřelit alespoň čestnou branku, o kterou se postaral Martin Bešta, na vítězství domácích to ale už nic nezměnil. Dlouhá Ves tedy dokázala napravit zaváhání z předchozích kol a konečně bodovala.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
Pavel Beránek: Hrál se parádní fotbal z obou stran, hra byla vyrovnaná. Nám se podařilo dostat do vedení a do poločasu jsme přidali ještě jednu branku. Ve druhé půli jsme přidali třetí branku a bylo po zápase. Chtěl bych pochválit celý tým za perfektní výkon.

FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Před utkáním nám chybělo hodně hráčů, což bylo asi znát. Do utkání jsme nevstoupili špatně, domácí nám ale vstřelili branku a my už se nedokázali zvednout. Ve druhé půli jsme se trochu zlepšili, ale na zvrat už to nestačilo.



Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - V. Hrach [-] , P. Švajka [-] , P. Beránek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , P. Pechek [-] , J. Riepl [-] , D. Rovňan [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

FK ROBSTAV B
O. Kašpar [-] - P. Skála [-] , M. Bešta [-] , M. Švarc [-] , Š. Baranec [-] , J. Stehlík [-] , T. Benedikt [-] , V. Čížek [-] , J. Viktora [-] , P. Pap [-] , J. Gruszka [-]

Hráči zápasu: J. Riepl , D. Rovňan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Červený Václav - BERÁNEK Jiří (N), VIKTORA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.