4:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín si bez problémů došel pro tři body


Branky


4. X. Nguyen , 28. L. Zoubek , 37. P. Bendl , 41. L. Zoubek - 11. M. Boček , 46. J. Nikolov
0

Druhé kolo uzavřel duel mezi Petřínem a Štěnovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín rozhodl utkání už v první půli

Štěnovicím se vůbec nepovedl úvodní zápas proti Přešticím, a tak si chtěly v dnešním zápase napravit reputaci. Vůbec se jim ale nepovedl úvod zápasu, Petřín je přehrával ve všech směrech, navíc se mu povedl vstřelit rychlý gól. Hned ve 4. minutě se do listiny střelců zapsal Nguyen Xuan Huy a zařídil tak svému týmu raketový start. Hosté se ovšem nepoložili a podařilo se jim celkem rychle odpovědět, v 11. minutě srovnal skóre utkání Michal Boček. Od tohoto momentu ale byli opět lepší domácí, převzali iniciativu a zápas měli ve svých rukou. Ve 28. minutě jim vrátil vedení Lukáš Zoubek, a tak mohli hrát o něco více v klidu. Nadále ale tlačili svého soupeře na jeho polovinu a jejich tlak vyústil i v další branky. Ve 37. minutě skóroval Petr Bendl, kterého o čtyři minuty později napodobil opět Lukáš Zoubek. Skóre se do konce poločasu již neměnilo, do kabin se tedy šlo za stavu 4:1.

Štěnovice se na obrat nezmohly

Vstup do druhého poločasu sice hostům vyšel skvěle, když se hned po dvou minutách prosadil Jakub Nikolov, to bylo ale také vše, co Štěnovice předvedly. Domácí si v poklidu hlídali dvoubrankové vedení a ani oni sami se nikam nehrnuli, hru spíše kontrolovali. V 69. minutě přišla druhá žlutá karta pro štěnovického Martina Barnáše a hosté tak byli prakticky bez šance. Do konce zápasu se nic moc zajímavého neudálo, za zmínku stojí snad vyloučení domácího Václava Klečky z 82. minuty, které ovšem na výsledku nic nezměnilo. Petřín tedy porazil Štěnovice 4:2 a napravil tak zaváhání z duelu se Žákavou.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Michal Bačkovský: První poločas jsme byli lepším týmem, prakticky ze všech našich šancí jsme skórovali. Ve druhé půli nebyl fotbal moc koukatelný, ani na jedné straně nebyla žádná šance, spíše se jen dohrávalo.




Sestavy


SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - X. Nguyen [-] (70. J. Příhoda [-] ) , J. Vodrážka [-] , J. Šulc [-] , T. Gita [-] , V. Klečka [-] , L. Zoubek [-] (46. J. Mašek [-] ) , M. Trojovský [-] , M. Štefl [-] (55. M. Milota [-] ) , P. Bendl [-] , L. Gavrylovskyy [-] (61. M. Brácha [-] )

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Nový [-] , M. Boček [-] , M. Boček [-] (85. M. Fabián [-] ) , J. Nikolov [-] , J. Will [-] - M. Barnáš [-] , T. Belan [-] , P. Volf [-] - R. Haišman [-] , I. Tovstyy [-]

ŽK: 12. T. Belan , 57. J. Will , 65. M. Barnáš . ČK: 82. V. Klečka - 69. M. Barnáš .
Hráči zápasu: J. Šulc , L. Zoubek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ježek Petr - SCHNEIDER Josef, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.