Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice vítězem divoké přestřelky


Branky


0

Ve druhém kole přivítali fotbalisté Černic na své půdě tým Žákavé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Žákavá předvedla v prvním kole skvělý obrat, a tak byli její hráči před utkáním značně namotivovaní. Do utkání vstoupili lépe než soupeř a po necelých pěti minutách šli dokonce od vedení. O rychlou branku hostí se postaral Aleš Huňáček a zařídil tak svému týmu raketový vstup do zápasu. Žákavští měli i nadále menší převahu, snažili se zvýšit své vedení, ale nedokázali své šance proměnit. Černice se postupem času dokázaly dostat do zápasu a pomalu začinaly přebírat iniciativu. Jejich zvýšená aktivita přinesla kýžené ovoce ve 34. minutě, kdy se jim podařilo vyrovnat zásluhou Radka Kozáka. Do konce první půle se již skóre neměnilo, do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

Smrtící desetiminutovka Černic

Úvodní patnáctiminutovka druhé půle připomínala poločas první, poté se ale začaly dít věci. Velkou ranou pro hostující fotbalisty bylo zranění brankáře Tomáše Kosnara, který musel být nahrazen hráčem z pole. Černice si vytvořily velký tlak, ze kterého pramenila vedoucí branka, o kterou se v 63. minutě postaral Filip Švejda. Domácí hrozili především po centrech a hned o dvě minuty po vedoucí brance se opět měnilo skóre. Svůj druhý gól v zápase si připsal Filip Švejda, ze strany Černic to ale ještě nebylo vše. V 68. minutě zvyšoval na 4:1 Miloš Laibl a vypadalo to, že o vítězi zápasu je rozhodnuto. Hosté se ale nevzdávali a podařilo se jim snížit zásluhou Michala Skaly, jehož branka ze 76. minuty přinesla částečné zdramatizování. O výhře domácích ale rozhodl v 80. minutě svou druhou trefou v zápase Radek Kozák, který zvyšoval již na 5:2. Žákavé se podařilo už pouze upravit skóre na konečných 5:3, postaral se o to v 88. minutě Jan Smazal. Černice si tedy připsaly první tři body v sezoně a ukázaly, že je není radno odepisovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: První půle byla z obou stran velmi opatrná. Soupeři se podařilo vstřelit rychlou branku, na kterou jsme dokázali do konce poločasu odpovědět. Ve druhé půli začaly oba týmy útočit a začalo to tam padat.

FK Žákava
Miloslav Šula: Utkání se pro nás vyvíjelo dobře, vstřelili jsme rychlou branku. Ve druhé půli jsme se začali trochu bát a navíc se nám zranil brankář, což nás rozhodně oslabilo. Černice si více věřily a během deseti minut rozhodly zápas.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Stoilov [-] , P. Mlnařík [-] , M. Laibl [-] (71. M. Müller [-] ) , O. Marušinec [-] (80. V. Mojseňuk [-] ) - J. Müller [-] , P. Mastný [-] (65. M. Chvojka [-] ) , M. Mur [-] - F. Švejda [-] , D. Šádek [-] , R. Kozák [-]

FK Žákava
T. Kosnar [-] - J. Winkelhöfer [-] , L. Drugda [-] , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] - O. Soukup [-] (54. M. Skala [-] ) , J. Smazal [-] , A. Huňáček [-] - T. Nekola [-] , J. Šimeček [-] (66. V. Mencl [-] ) , M. Boukal [-]

ŽK: 56. P. Mlnařík , 83. R. Kozák , 90. M. Mur - 57. M. Boukal .
Hráči zápasu: M. Mur , F. Švejda .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Komanec Petr - JEŽEK Petr, HUDEČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.