0:1
(0:0)
51. L. Gitta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd nakonec šťastnějším týmem


Branky


51. L. Gitta
0

Ve třetím kole zavítali hráči Dlouhého Újezda na půdu České Kubice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý první poločas branku nenabídl

Do utkání vstupovali v lepším rozpoložení hráči Dlouhého Újezda, kteří dokázali v minulém kole poprvé zvítězit, naopak domácím se vstup do nové sezony příliš nevyvedl. Od úvodních minut bylo na obou týmech znát, že chtějí hrát fotbal. Diváci mohli vidět spoustu ofenzivních výpadů na obou stranách a bylo pouhou otázkou času, kdy se bude měnit skóre. Zajímavější příležitosti si vypracovali hráči České Kubice a byli opravdu blízko k otevření skóre, v hostující brance ale čaroval Tomáš Kopolovič, a tak se skóre zápasu neměnilo. Ani hostujícímu celku se nepodařilo najít ten správný recept na překonání brankáře soupeře, do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu. Bylo se ale rozhodně na co dívat.

Gitta rozhodl o vítězství Újezda

Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující fotbalisté a podařilo se jim rychle skórovat. V 51. minutě dostal pěknou přihrávku Lucián Gitta, který potvrdil instinkt zabijáka a poslal svůj tým do vedení. Domácí se snažili rychle odpovědět a měli k tomu několik příležitostí, stále se jim ale nedařilo překonat skvěle chytajícího brankáře hostí. V 75. minutě mohla přijít definitivní pojistka, když měl Dlouhý Újezd výhodu pokutového kopu. Míč si na bílý bod postavil kapitán Petr Houda, svou velkou šanci ale neproměnil. Hosté se tak museli až do závěrečných minut strachovat o výsledek, nakonec se jim ale podařilo jednobrankové vedení uhájit a připsali si další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Česká Kubice
Jakub Strejc: První poločas byl vyrovnaný, měli jsme stoprocentní šance, které jsme bohužel nevyužili. Na začátku druhé půle jsme dostali gól, pak jsme ale mohli vyrovnat, bohužel jsme gól nevstřelili. Utkání ale bylo velmi vyrovnané.

TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: Zápas byl vyrovnaný, na obou stranách byla spousta šancí, ale nakonec jsme byli tím šťastnějším týmem. Na začátku druhé půle jsme vstřelili branku, která byla nakonec rozhodující. Naštěstí nás nemusí mrzet neproměněná penalta.



Sestavy


TJ Hraničář Česká Kubice
T. Krutina [-] - D. Mai [-] (54. P. Strnad [-] ) , D. Anderle [-] , D. Stróž [-] , K. Strejc [-] , J. Strejc [-] , D. Stauber [-] (70. D. Martin [-] ) , L. Neumann [-] , J. Krakeš [-] (85. M. Výboštek [-] ) , M. Gibfried [-] (76. M. Malý [-] ) , J. Baar [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Pernglan [-] , P. Houda [-] , L. Gitta [-] , P. Földeši [-] , A. Dravecký [-] , M. Stoklasa [-] , J. Bukva [-] , M. Vrba [-] , L. Zeman [-] , J. Závorka [-]

ŽK: 55. D. Stauber , 62. J. Strejc , 64. J. Baar , 65. P. Strnad , 78. T. Krutina , 80. J. Krakeš - 36. M. Vrba , 65. J. Bukva , 83. L. Zeman .
Hráči zápasu: L. Neumann - L. Gitta , T. Kopolovič .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mazanec Marek - ŠPAČEK Josef (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.