2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 10:15

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá přišla o skvěle rozehrané utkání


Branky


6. V. Landrgott , 43. J. Černý (p.) - 54. D. Kloužek , 56. O. Suchý , 83. G. Lanfranchi (p.)
0

Ve druhém kole přivítali hráči Bělé na svém trávníku fotbalisty Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Fotbalisté Bělé nad Radbuzou v prvním kole přesvědčivě porazili Bor a na tento výkon chtěli navázat i v dnešním utkání. Povedl se jim vstup do zápasu, když už v 6. minutě šli do vedení. Rohový kop Jakuba Černého našel v pokutovém území Václava Landrgotta a ten překonal brankáře hostí. Od tohoto momentu ale úroveň zápasu poklesla, ani jeden z týmů si nedokázal vypracovat nějakou výraznější šanci. Hrálo se především ve středu pole, kde si hráči nenechávali ani kousek volného prostoru. Už to vypadalo, že se do konce poločasu nic zajímavého nestane, když domácí udeřili. Dlouhého pasu za obranu využil Dominik Frank, který vnikl až do pokutového území, kde ho následně fauloval brankář hostí a byla z toho penalta. Míč si k exekuci postavil Jakub Černý a sebevědomě proměnil. Hned po rozehrání měli hráči Plané velkou šanci snížit, závar v pokutovém území ale dokázali obránci Bělé vyřešit. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Velký obrat Plané

Do druhého poločasu vstoupili hráči Plané jako vyměnění. Přebrali iniciativu a chvílemi Bělou téměř válcovali. V 54. minutě přišla standartní situace hostí, po které se míč odrazil na hranici pokutového území, kde se do něj opřel Daniel Kloužek a nedal brankáři Bělé žádnou šanci. Hned o dvě minuty později bylo dokonce vyrovnáno, po rohovém kopu se v pokutovém území nejlépe zorientoval Ondřej Suchý a střelou zblízka srovnal skóre na 2:2. Fotbalisté Bělé byli jako opaření a za celý druhý poločas si nedokázali vypracovat ani jednu šanci. Toho hostující hráči využili v 83. minutě, kdy byl po faulu jednoho z obránců nařízen pokutový kop. Míč si na bílý bod postavil Giuseppe Lanfranchi a s chladnou hlavou vystřelil svému týmu tři body. Hráči Bělé tedy po slibném začátku odchází bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Hráli jsme bez dvou hráčů základní sestavy, což se asi ukázalo jako rozhodující. Vedli jsme sice o dvě branky, soupeř ale do druhé půle nastoupil dobře a dokázal skóre otočit. Předvedli jsme slabý výkon.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Braun [-] , M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] , K. Pangrác [-] (55. L. Votava [-] ) - J. Černý [-] , D. Frank [-] , L. Černý [-] (59. D. Häusler [-] ) , M. Šinál [-] (87. M. Hoang Anh Quan [-] ) - V. Landrgott [-] -

FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , O. Suchý [-] (69. L. Švejda [-] ) , D. Sovka [-] , T. Böhm [-] - G. Lanfranchi [-] , D. Sovka [-] (87. F. Šatra [-] ) , P. Brožíček [-] , D. Kloužek [-] - J. Pešta [-] , T. Vomáčka [-] -

ŽK: 42. R. Švarcbek , 78. D. Sovka , 83. G. Lanfranchi .
Hráči zápasu: O. Suchý , D. Kloužek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hessová Tereza - MAZANEC Marek, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.