Mýto se stalo děleným podzimním mistrem!


Branky


71. M. Švejda , 78. J. Holec (vl.)
0

Jelikož se Mýto tahalo o první místo tabulky s Žihlí, tento zápas měl znamenat jasné tři body. Až 14. celek tabulky však ukázal houževnatost a dokonce by se dalo říci, že byl chvílemi lepším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Zápas se odehrával z nepříznivého počasí n rozmáčeném a těžkém povrchu. Pro hráče i diváky to byla spíše válka, než zápas dvou fotbalových týmů. První šanci si připsali hosté díky střele Hereita, kterou však Fremund vyrazil na roh. Po těchto okamžicích se dostali do šancí i domácí, blíže tedy Primas. Jeho pokus ale skončil také jen jako brankářem vyražený míč. Další šance byla opět Primase, ale nyní ho zklamalo zakončení. Závěr poločasu patřil hostům, jelikož se v šancích vystřídali Hereit, Veverka a Kotnauer. Ani jeden se neprosadil, a tak se do šaten šlo za stavu 0:0.

Druhý poločas

 

Druhý poločas začal jak ten první skončil. Tedy šancemi Veverky a Hereita. Brankář tyto pokusy zpacifikoval a rozehrál přesně na Zigmunda. Ten vybojoval roh, ze kterého se málem prosadil Holec, ale bohužel jeho hlavička byla nepřesná. Šance se střídaly na obou stranách. Hra se přelévala od pokutového území hostů k domácím a naopak. V 71. minutě se již skóre měnilo, když centr Veverky našel Švejdu, který hlavou poslal svůj tým do vedení. Na 0:2 zvyšoval o chvíli později vlastním gólem Holec. Ve zbytku zápasu si Mýto hlídalo výsledek a odvezlo si tedy důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: Přiklonilo se k nám štěstí. Domácí byli občas lepším týmem a nám velice pomohl jejich vlastní gól.



Počet diváků: 61. Rozhodčí: Pena Miroslav - PETRŽÍLKA Jiří, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.