FOTO: Kralovice venku otočily zápas s Košutkou


Branky


0

Třemi góly v druhém poločasu Kralovice otočily na horké půdě Košůtky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu byla Košutka jasně aktivnější, nicméně bez vyložených šancí. S postupem času se i Kralovice dostávaly do zápasu. Napříč tomu se do vedení dostali domácí fotbalisté. V 37. minutě se nádherně trefil domácí Kalaš, jehož střela se odrazila od tyče přímo do brány. Brankář hostů neměl nejmenší šanci a Košutka tak zaslouženě vedla. Další branka již nepadla a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

V druhém poločasu se obraz hry změnil. Samotný fotbal byl vyrovnanější, s mírnou převahou hostů. V  64. minutě se z hranice "šestnáctky" krásně trefil hostující Řenč, který střelou do horního rohu branky nedal domácímu gólmanovi šanci a bylo vyrovnáno.

 

V 76. minutě šli hosté dokonce do vedení. Bulín si nejprve narazil s Růžkem, aby poté mohl projít obranou a přihrát naprosto volnému Purkarovi.

 

Vítězství Kralovic zpečetil Růžek, jenž se nejrychleji zorientoval po dlouhém vhazování a pohotově upravil na konečnýc 1:3 pro hosty.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice
Jiří Koudele, asistent trenéra: Věděli jsme moc dobře, co čekat od soupeře. Jsou to mladí šíkovní kluci, co spolu hrají delší dobu a umějí být hodně aktivní . Myslím, že body se odtud budou vozit těžko a jsme za ně moc rádi.



Počet diváků: 56. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - JÍLEK Aleš, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.