1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec těsně vyhrál a přezimuje v čele


Branky


0

Hradec se během zápasu ujal dvoubrankového vedení, které domácí ke konci jen korigovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky z Hradce si díky těsné výhře zajistil, že přezimuje na prvním místě. Už ve 2. minutě zahodil obrovskou šanci po nahrávce Matyáše Lichého hostující plejer Daniel Wiweger, který zaváhal zhruba z pěti metrů. V další dvacetimunutovce se Wiweger objevil v dalších čtyřech šancích. Buď mu jeho úmysl vystihl výborný brankář Michal Krystýn, nebo neseřídil správně svá mířidla. Za domácí družinu se objevil ve stoprocentní tutovce Zdeněk Kačírek, ale míč do brány nedopravil. Šest minut před odchodem do kabin vypálil nenápadně zpoza šestnáctky Daniel Wiweger a míč zaplul za záda domácího brankáře Michala Krystýna – 0:1. Do kabin tak šel favorizovaný Hradec s nejtěsnějším náskokem. 

 

Deset minut po přestávce mohli hosté zvýšit svůj náskok, Ve vápně byl faulován Daniel Wiweger, ale penaltu Tomáše Moce zlikvidoval vynikající brankář Michal Krystýn. Hradec se dočkal až po hodině hry, kdy se na rohový kop Norberta Lichécho vyšrouboval nejvýš Radek Kubánek a míč uklidil hlavou do domácí sítě – 0:2. Hradec pak zahodil několik tutovek. Ale ani Pavel Valenta, Norbert Lichý a Matyáš Lichý zápas nerozhodli. Čtyři minuty před koncem zápasu pustopolomští střetnutí zdramatizovali, když utekl po lajně Zdeněk Kačírek a Moravec uklidl míč do prázdné brány – 1:2. Hosté trošku znervozněli, ale domácí se už na nic nezmohli.

 

foto: Petra Škvárová



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Je vidět, že je Hradec v laufu a zaslouženě vyhrál. Hradec byl jasně lepší a je vidět, že hrají s obrovským klidem. I druhá půle vypadala stejně, sice jsme nehráli špatně, ale bod jsme si nezasloužili. Posledních patnáct minut jsme možná měli tlak, který byl bezzubý, a Hradec se trošku obával o výsledek..

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Další tři body, které se rodily velmi těžce. Domácí fotbalisté nepříjemně kousali a navíc měli skvělého brankáře. Pravdou je, že už v úvodu mohlo být rozhodnuto, ale Wiweger zahodil pět tutovek. Trefil se až potom. Navíc jsme nedali penaltu. Závěr se zdramatizoval domácím gólem. Hlavně si ale cením výhry a našich fanoušků, kteří za námi vyrazili v tom chladu.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - M. Kuděla [-] , M. Moravec [-] , D. Moša [-] , Z. Kačírek [-] , R. Grygar [-] , P. Sláma [-] , J. Bruna [-] , P. Bubík [-] , D. Schlossarek [-] (69. R. Halška [-] ) , A. Kubala [-]

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - P. Valenta [-] (83. D. Škvára [-] ) , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] (85. M. Fischer [-] ) , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] , L. Petřík [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] (89. P. Židek [-] ) , R. Kubánek [-] , R. Dušek [-]

ŽK: 77. T. Moc , 82. P. Valenta .
Hráči zápasu: M. Krystýn - P. Valenta .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - ČERNOHORSKÝ Adam (N), DULANSKÝ Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.