Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec nasázel půltucet


Branky


7. M. Lichý , 8. L. Petřík , 44. P. Valenta , 52. N. Lichý , 71. P. Valenta , 86. D. Wiweger - 24. K. Palkovič , 57. R. Urban (p.)
0

V obou poločasech nastřílel Hradec tři a Jakartovice jednu branku. Výsledný resultát je 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj celků z popředí skončil výhrou Hradce, který se tak dostal na první místo. Hradec vtrhl na soupeře jako velká voda a už v 7. minutě otevřel skóre zápasu po zaváhání hostující obrany Matyáš Lichý – 1:0. O minutu později se prosadil po chybě Poštulky Lukáš Petřík – 2:1. Hosty vrátil do zápasu ve 24. minutě po přímém kopu Radoslava Urbana Kamil Palkovič, který míč umístil do protipohybu domácího brankáře do sítě – 2:1. Hradec však v závěru poločasu opět utekl na rozdíl dvou branek zásluhou Pavla Valenty – 3:1.

 

I vstup do druhého dějství vyšel lépe Hradci, když opět chyby hostující obrany využil Norbert Lichý – 4:1. V 57. minutě byl faulován v pokutovém území hostující Miroslav Sváček a penaltu Radoslav Urban poslal do brány – 4:2.  Jakartovice pak zahodily tři šance. Urban mířil hlavou těsně nad. Břetislav Malček s Palkovičem nezvolili ideální řešení. A přišel tak zákonitý trest z kopačky hradeckého Pavla Valenty – 5:2. Tečku za zápasem udělal v 86. minutě Daniel Wiweger, který přeloboval hostujícího gólmana Tomáše Rubého ml. – 6:2.

foto: Petra Škvárová



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Byli jsme sice o něco lepší, ale hosté nám neustále dýchali na záda a já smekám před nimi klobouk. Ač jsme na zápase nebyl (pozn. byl na zápase české reprezentace v Hamburku), tak jsem měl online vysílání od jednoho našeho hráče. Kluků, za předvedený výkon děkuji.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Rozhodlo se hned v úvodu, kdy se Hradec ujal dvoubrankového vedení. My jsme sice snížili, ale po chybě nám Hradec opět utekl o dvě branky. V kabině bylo dusno, ale dokázali jsme se zlepšit. Po chybě nám Hradec přidal čtvrtý gól. Pak jsme z penalty snížili a vypracovali několik šancí, které jsme nedali. Hradec nám na konci do otevřené obrany přidal dvě branky.



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - P. Valenta [-] (75. J. Kvasnička [-] ) , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] (83. M. Šimeček [-] ) , L. Petřík [-] (78. J. Novák [-] ) , M. Weinhold [-] , M. Lichý [-] (80. M. Fischer [-] ) , R. Kubánek [-] , R. Dušek [-]

FK Jakartovice
T. Rubý [-] - M. Poštulka [-] , D. Filip [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , K. Palkovič [-] (74. J. Porubek [-] ) , L. Martinka [-] , A. Kreisl [-] (63. J. Hajduk [-] ) , R. Holub [-] (63. T. Matyáš [-] ) , J. Kovalčík [-]

ŽK: 36. R. Dušek , 66. L. Petřík - 18. M. Poštulka , 76. L. Martinka , 78. B. Malček .
Hráči zápasu: P. Valenta - D. Filip .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - BUČEK Martin, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.