3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 14:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovický finiš přišel pozdě


Branky


0

Budišov ještě čtvrthodinu před koncem vedl o tři branky. Vávrovice dvěma góly zápas zdramatizovaly, ale navíc se nezmohly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov si zápas kvůli oslavám předehrával netradičně v sobotu ve dvě hodiny odpoledne. První půle nabídla fanouškům velmi nezáživnou podívanou. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, s minimem šancí na obou stranách. Z šedi podprůměru vybočila akce z konce poločasu, kdy Jan Kuric narýsoval přesnou přihrávku mezi obránce na Martina Pražáka, který pohodlně překonal brankáře Vávrovic Jan Greipla – 1:0. Přestávkové skóre tak bylo 1:0 pro domácí soubor.

 

Druhá půlka už byla mnohem zajímavější. V 58. minutě rozezvučel vávrovický Jan Lichovník břevno domácí brány. Po hodině hry se postavil k přímému kopu Roman Modelský a vymetl všechny pavouky z hostující svatyně – 2:0. O tři minuty později stejný hráč zužitkoval pokutový kop, který byl nařízen po faulu na Tomáše Skácela v pokutovém území – 3:0. Hosté ale zápas ještě zdramatizovali. V 77. minutě vrátil do brány vyražený balón Filip Mrusek – 3:1. V 80. minutě mohl domácím vrátít tříbrankový náskok Aleš Levák, ale pálil pouze do tyče. Konečnou podobu výsledku dal pět minut před koncem vávrovický Jan Chryczyk, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území a usměrnil míč do sítě patičkou – 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Nechápu, že závěr zápasu vždy tak vypustíme a máme pak zbytečné nervy o výsledek. Zápas to byl nic moc, bylo to vlažné: jediným pozitivem jsou získané tři body.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Dostali jsme zbytečně branku před poločase. Pak ze sporné penalty, a po přímáku. Pak jsme sice snížili na rozdíl jediné branky, ale na víc jsme se nezmohli.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - J. Němeček [-] , J. Lasák [-] , M. Pražák [-] , T. Skácel [-] - J. Vondrouš [-] , P. Pizur [-] (50. E. Levák [-] ) , J. Kuric [-] , F. Pražák [-] , R. Modelský [-] - O. Veliký [-] (63. A. Levák [-] )

FK NOVA Vávrovice
J. Greipel [-] - J. Skalík [-] , J. Lichovník [-] (55. J. Chryczyk [-] ) , D. Kříž [-] (71. F. Mrusek [-] ) , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , T. Šenk [-] (79. V. Nevřala [-] ) , F. Mužík [-] , J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 80. M. Pražák , 85. A. Levák , 89. R. Modelský - 19. F. Mužík , 43. D. Kříž .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - PIVOVARČÍK Miroslav, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.