Emotivní šlágr pro Hlavnici


Branky


18. D. Hendrych , 60. L. Kirschner (p.) , 63. D. Liška - 29. T. Krejsa (p.) , 62. T. Krejsa
2

Po vyrovnaném prvním poločase dala Hlavnice ve druhé části o jednu branku navíc a zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně emocí a vášní přinesl šlágr kola mezi Hlavnicí a Hradcem. První dvacetiminutovka patřila hostujcímu Hradci, který své šance ale neproměnil. Neúspěšní byli postupně Pavel Valenta, Daniel Wiweger, Tomáš Kresja a Matyáš Lichý. Ve 20. minutě zahrával Daniel Hendrych přímý kop, a jeho střelu hradecký brankář Tomáš Mrázek podcenil a míč doputoval za jeho záda – 1:0. O pět minut později byl hradeckému Radku Holušovi neuznán gól pro ofsajd. Po půlhodině hry byl ve vápně hostů faulován Lukáš Petřík, a penaltu s přehledem zužitkoval Tomáš Krejsa – 1:1. V dašlím průběhu zahodili nadějné příležitosti hlavnický Jan Wollner s Davidem Ochranou. V závěru poločasu napáli hradecký Tomáš Krejsa břevno.

 

Po hodině zápasu byl faulován ve vápně domácí David Liška a Lukáš Kirschner si při penaltě zachoval chladnou hlavou – 2:1. V 62. minutě vyrovnal po trestném kopu svým druhým gólem v zápasu Tomáš Krejsa – 2:2. Dvacet pět minut před závěrečným hvizdem dal rozdílovou trefu po samostatném nájezdu hlavnický David Liška – 3:2. Závěr zápasu už změnu skóre nepřinesl. Hradec se sice snažil o vyrovnání, ale jeho snaha k ničemu nevedla. Naopak Hlavnice se ocitla v nadějných situacích, které špatně vyřešili Ochrana, Liška a Kukol. Hlavnice výhrou potvrdila vedoucí postavení v tabulce.

 

foto zdroj: http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/Fotbal-Hlavnice/



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Fotbal by z naší strany dobrý. V první půli byl Hradec lepší, ale jen po šestnáctku. Ve druhém jsme už začali hrát a dali rozhodující branku. Závěr už emotivní. Hradec se snažil vyrovnat, ale šanci si nevypracoval.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Začátek zápasu byl emotivní, protože chtěl každý uspět. Pro nás to byl zápas blbec, je mi z toho smutno, totálně nezvládnuté utkání z naší strany. K tomu přispěli i dva tragikomičtí rozhodčí, se dvěma podivnými brankami. Pokud toto mužstvo vede okresní přebor, tak tato soutěž nemá logiku.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - M. Bulanda [-] (70. D. Haas [-] ) , P. Elbl [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] (90. J. Lukáš [-] ) , Z. Vrána [-] , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] (88. P. Martinček [-] ) , D. Hendrych [-] , P. Haas [-] , D. Ochrana [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - M. Lichý [-] , P. Valenta [-] (63. L. Scholtz [-] ) , R. Dušek [-] , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] (78. M. Fischer [-] ) , R. Holuša [-] , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , D. Maisel [-] (71. P. Židek [-] )

ŽK: 70. P. Elbl , 76. Z. Vrána , 88. J. Wollner - 30. L. Petřík , 52. T. Moc , 71. M. Lichý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2016 12:36
jako kapitán hradeckého týmu bych se k tomu chtěl také vyjádřit.V první řadě gratuluju týmu Hlavnice ke třem bodům.Nemám nic proti vašemu týmu ani trenérovi.Souhlasím že jste předvedli bojovný výkon a uznávám že některá slova jak z našeho týmu byla přehnaná.My jsme si zápas prohráli především sami.Proti vám nic nemám ale proti výkonu hlavního a především pomezního výhrady mám a nepřeji si,aby nás tato dvojice v některém z dalších zápasů pískala....Penalta budiž,i když šlo o zakopnutí o nohu našeho hráče který se směřoval k balonu.Ale třetí branka byla z né sporného nýbrž z jasného ofsajdu....A pokud berete nestrané fanoušky co řekli že to ofsajd nebyl jako nestrané tak v tom případě to,že pomezní rozhodčí pochází dva kilometry od hlavnice a po skončení zápasu z vesela popíjí pivo s místními je asi taky vedený jako nestranný rozhodčí....Přeji Hlavnici at se vám i nadále daří,ale přístup rozhodčích ke šlágru kola by měl teda vypadat rozhodně jinak.Nebrečíme,ale aspon na takové zápasy kde jde o hodně,by měl být alespon delgát,nebo rozhodčí s daleko lepším přístupem k zápasu....
18. 9. 2016 21:38
Vážený pane Černohorský, docela mě pobavilo vaše hodnocení zápasu. Jediné z čeho vám muže být smutno je to, že vaši kluci po pěkném bojovném výkonu prohráli. Fotbal se ale hraje na goly a ne na krásu. My jsme dosáhli 3 regulerních branek a at se vám to líbí nebo ne nikdo vás nepotopil! Penalta byla jasná, sice se jednalo o nechtěný faul, ale pořád je to faul. Třetí branka byla sice sporná, ale někteří nestranní diváci řekli že to ofside byl a druzí že nebyl, ale rozhodující je pohled pomezního. Navíc můžete být rádi, že proti vám nebyla odpískána druhá a podle mě ještě viditelnější penalta než ta první. A víte proč tohle mužstvo vede tuhle soutěž? Protože hraje bojovný fotbal a rve se do poslední minuty o to aby neprohrálo a tomu taky odpovídá bodový zisk 16 z 18 bodů. Myslel jsem si, že jako policista jste musel projít psychotesty, ale podle toho co jste předváděl po zápase bych doporučil absolvovat je znovu a budu se divit když jimy projdete :) ... Spíše je to vaše ostuda, že jste prohráli podle vás s nejhorším týmem soutěže ;)