1:1
(0:0)
87. M. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěr v Hradci vyvolal hodně emocí


Branky


90. T. Krejsa - 87. M. Marek
0

V zajímavém utkání se střetla mužstva Hradce a Budišova. Branky začaly padat až v samém závěru zápasu. Nejdříve se prosadila hostující družina. Hradec srovnal krok v nastaveném čase, ze situace, která vyvolala hodně emocí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov nastoupil se změnami v sestavě a na jeho hře to bylo v prvním dějství znát. V úvodním dějství na hřišti dominovala domácí družina z Hradce, která si vypracovala čtyři velké loženky. Brankář Aleš Krása postupně vygumoval Tomáše Krejsu, Daniela Wiwegera, Norberta Lichého a Pavla Valentu.

 

Hosté se začali dostávat do hry kolem 35. minuty a před půli se k nadějné střele dostala Roman Modelský, ale zamířil těsně vedle tři tyče. Přestávkový stav tak zůstal 0:0. 

 

 

Ve druhém dějství Budišov prostřídal a byl to on, který se nejprve dostal ke slovu dostal, ale Modelský v nadějné pozici nedokázal trefit centr, který procházel celou šestnáctkou. Následně vyrazil na druhé straně Krása pokus Norberta Lichého. Budišov zahrozil šancemi Jana Kurice a Jakuba Tkáče, který v 65. minutě naskočil do hry po dlouhodobém zranění.

 

V 86. minutě vybojoval na půlce balon Miroslav Marek, obešel si dva protihráče a střelou z dvaceti pěti metrů otevřel skóre utkání – 0:1.

 

V nastaveném čase nakopl Radek Dušek dlouhý balón na Tomáše Krejsu, který atakován dvěma obránci hostů srovnal účet - 1:1. Tento okamžik vyvolal emoce u hostů, kteří signalizovali ofsajd a značně se po zápase zlobili na rozhodčího. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): V této chvíli jsem rozpolcená osobnost. Remíza je pro mě na jednu stranu prohrou, na druhou stranu výhrou. Klukům děkuji za bojovnost.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Zápas náročný, jak počasím, tak i způsobem, jak se odehrál. Udělali jsme několik změn v sestavě a první poločas měl Hradec převahu. My se dostali do hry až ve druhé části po prostřídání. V závěru utkání jsme šli do vedení. Závěr byl ze strany rozhodčího strašný. Nejdříve udělil neprávem žlutou kartu našemu hráči. V závěru uznal branku domácím z ofsajdu.



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - P. Valenta [-] (73. R. Dušek [-] ) , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] , K. Ignác [-] , L. Petřík [-] (46. M. Lichý [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , R. Kubánek [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - O. Martynek [-] (46. P. Pizur [-] ) , J. Lasák [-] , J. Němeček [-] , E. Levák [-] (74. M. Marek [-] ) - J. Kuric [-] , R. Modelský [-] , F. Pražák [-] (65. J. Tkáč [-] ) , J. Vondrouš [-] , A. Levák [-] (46. M. Pražák [-] ) - P. Metelka [-] (46. T. Skácel [-] )

ŽK: 89. T. Moc - 89. M. Pražák .
Hráči zápasu: R. Holuša - A. Krása .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠALATA Jiří - HLADÍK Miroslav, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.