4:1
(2:1)
45. P. Kavan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 16:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradci vstup do sezóny vyšel


Branky


31. D. Wiweger , 42. N. Lichý , 85. T. Krejsa , 90. M. Lichý - 45. P. Kavan
0

V sobotním odpoledni se hrála na Hradci opticky vyrovnaná partie. Hradec si vypracoval ale více šancí a zaslouženě vyhrál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil Hradci. Ve 3. minutě mu nebyl pro ofsajd uznána branka Tomáše Krejsy. Do desáté minuty zahodil Hradec ještě pár šancí. Pak se hra opticky vyrovnala a hrálo se od jedné šestnáctky ke druhé. Na tabuli svítila 31. minuta, když se míč po ose Radek Holuša, Tomáš Moc dostal k Danieli Wiwegerovi, který sám před brankářem Lorenzem zavěsil míč do sítě – 1:0. V 42. minutě našel lob Tomáše Moce Norberta Lichého, který ho nekompromisně napálil do brány – 2:0. V samém závěru poločasu zapadl rohový kop Petra Kavana za záda domácího brankáře Tomáše Mrázka – 2:1.

 

Začátek druhé půle byl vyrovnaný z obou. Kolem šedesáté minuty se Hradec dostal k několika šancím, které neproměnili Daniel Wieweger, Tomáš Krejsa a Norbert Lichý. Pak se hra opět vyrovnala a domácí fotbalisté se dokázali prosadit až v závěru zápasu. Nejdříve v 85. minutě po dlouhém nákopu Lukáše Scholtze z poloviny hřiště přehlavičkoval brankáře Lorenze Tomáš Krejsa – 3:1. V samém závěru dostal o Radka Holuši míč za obranu Mytáš Lichý a svůj samostatný nájezd s přehledem proměnil– 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Výsledek vyznívá opticky velmi jednoznačně, ale místy to bylo velmi vyrovnané utkání s příchutí velké bojovnosti a rivality. Musím poděkovat svým bývalým a současným svěřencům za skvělý fotbalový zážitek a výkonu svého současného týmu si velmi cením.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Z naší strany jsme dopředu hráli velmi jalově. Ve druhém dějství jsme s tím ještě chtěli něco udělat, ale k velké šanci jsme se nedokázali dostat. Oni nás ke konci potrestali góly. Naše prohra je zasloužena.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] , P. Valenta [-] (71. M. Lichý [-] ) , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] (87. T. Manderla [-] ) , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] (87. P. Židek [-] ) , L. Petřík [-] (67. L. Scholtz [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] (46. D. Maisel [-] ) , R. Kubánek [-] , R. Dušek [-]

FK Slavia Opava
- B. Lorenz [-] , J. Herrmann [-] , V. Henčl [-] , M. Mathias [-] (83. J. Vrána [-] ) , J. Kretek [-] , I. Kratochvíl [-] , P. Kavan [-] , R. Jedlička [-] , R. Škrobánek [-] (70. R. Hypš [-] ) , J. Hlaváč [-] , J. Frank [-]

ŽK: 33. R. Dušek , 72. R. Lichý - 85. V. Henčl .
Hráči zápasu: T. Krejsa - P. Kavan , J. Kretek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - PRETSCH Adam, BENÝŠEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.