O. Srb 4.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libuň prohrála s Češovem po pokutových kopech 1:2.


Branky


0

V prvním zápase III. třídy se utkali domácí hráči z Libuně se soupeřem z Češova. Dal se očekávat vyrovnaný zápas, což se nakonec potvrdilo, když o vítězi zápasu rozhodly až pokutové kopy. Bod navíc si z půdy domácího týmu odváží hráči Češova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí hráči 1:0, když se prosadil Srb Ondřej.

Domácí Libuni i hostům z Češova chybělo několik stabilních opor základní sestavy a na předvedené hře v prvním jarním zápase po zimní přestávce to bylo velmi znát. Domácí hráči z Libuně se ujali rychlého vedení v zápase již ve 4. minutě nepochopitelným vlastencem - 1:0. I když byl Češov herně lepší, moc ke koukání v rámci fotbalu toho v tomto prvním zápase nebylo.
Na poločasových 1:1 vyrovnával stav zápasu za hostující tým Ouhrabka ve 42. minutě. Do konce poločasu se již skóre zápasu nezměnilo, a proto měli v kabině o čem přemýšlet hráči z obou týmů. V kabinách jistě bylo zdůrazněno, aby hráči hráli z pevné defenzivy a snažili se vstřelit rozhodující branku zápasu.

V druhém poločase hosté vyrovnali na konečných 1:1, když vyrovnával Ouhrabka Marek.

Druhý poločas se odehrával na půli domácích hráčů z Libuně, ale velmi špatná koncovka pšovských hráčů v ofenzivní části ponechávala stejný výsledek, tedy remízový stav 1:1. Nejblíže ke skórování byl Čonka, jenž ale z deseti metrů trefil břevno domácí branky a následnou dorážku Ouhrabka poslal vedle branky, takže výsledek se nezměnil. Jedinou šanci si domácí vytvořili až v 88. minutě, ale dobrým výběhem hostující brankář Nožička svoji velkou chybu z úvodu zápasu odčinil. Do konce zápasu branka již nepadla a na řadu tak musely přijít pokutové kopy, které měly rozhodnout o majiteli jednoho bodu navíc.

Po pokutových kopech vyhráli hosté 1:2.

V následném penaltovém nesmyslu, který provázela nádherná zvonkohra z místního kostela, měli pšovští hráči přesnější mušku a připsali bod navíc do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libuň
Veselý Milan (hlavní pořadatel): Podrobnosti přineseme později.

Češov
Trejbal Martin (vedoucí Češova): Před zápasem bychom remízu brali,když vezmeme v potaz výsledky Libuně z podzimu,ale vývoj hry ukázal, že je to ztráta.I to je fotbal. Utkání bylo přesyceno velmi tvrdou hrou a jarním sluncem.



Sestavy


TJ Sokol Libuň
J. Krouza [-] - L. Zajíc [-] (89. M. Válek [-] ) , T. Horký [-] (60. M. Boček [-] ) , T. Veverka [-] , P. Škopán [-] , J. Holec [-] , L. Němec [-] , O. Morávek [-] , P. Dlouhý [-] , O. Srb [-] , T. Morávek [-]

Češov
T. Nožička [-] - R. Pikeš [-] (81. R. Vaněk [-] ) , J. Lukáš [-] , R. Kosina [-] , J. Szamko [-] , P. Jemelka [-] , J. Čonka [-] , M. Benda [-] , M. Ouhrabka [-] , L. Skopár [-] , J. Haken [-]

ŽK: 69. M. Boček , 77. O. Srb - 61. J. Szamko .
Hráči zápasu: O. Srb - M. Ouhrabka , J. Szamko .
Místo: Libuň. Počet diváků: 76. Rozhodčí: Šnajdr Michal - KRIEGLER Pavel, VESELÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.