2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Češov prohrál s Kopidlnem B až po penaltách.


Branky


0

Lídr soutěže přijel na hřiště do Češova s respektem, protože domácí tým je na svém pažitu velmi nebezpečný, což se dle průběhu zápasu také potvrdilo. Hosté si bod navíc připsali až po penaltovém rozstřelu, který domácím hráčům vůbce nevyšel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Češov
Trejbal Martin (Češov): Proti lídru soutěže remízu berem všema deseti. První poločas z naší strany byl jedna velká nepřesnost a nuda. Moc jsme diskutovali a málo hráli. I to bylo příčinou obdržené branky. ve druhém poločase, po "kabinové"rozmluvě se vše obrátilo. Hráli jsme bojovně, s míčem u kopačky a soupeři jsme se zcela vyrovnali hrou i vývojem skóre. Velice chválihodné je, že jsme se v 76.minutě po obdržené brance nesložili a chtěli znovu srovnat, což se povedlo. Penalty nám tentokrát nešly. Jinak utkání se hrálo dosti tvrdě. Je pro mě celkem překvapením,že karty jsme "chytali" jen my. Avšak všechny zaslouženě. Zápas byl plný silných emocí na hřišti i hledišti.




Sestavy


Češov
M. Roudný [-] - L. Šoltys [-] (73. R. Vaněk [-] ) , V. Kořínek [-] (69. T. Nožička [-] ) , R. Pikeš [-] , J. Lukáš [-] , J. Szamko [-] , P. Jemelka [-] , J. Čonka [-] , M. Benda [-] , M. Ouhrabka [-] , P. Haken [-]

FK Kopidlno B
M. Kovář [-] - R. Dorď [-] , V. Kosina [-] (76. J. Wajs [-] ) , M. Valnoha [-] , L. Klaban [-] , D. Vycpálek [-] , D. Krulich [-] (38. P. Berounský [-] ) , J. Zikmund [-] , P. Klaban [-] , A. Nasikovský [-] , V. Hnát [-]

ŽK: 10. P. Jemelka , 15. J. Lukáš , 22. J. Čonka , 83. J. Szamko .
Hráči zápasu: M. Ouhrabka , P. Haken - J. Zikmund .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: Plíšek Martin - ZAPADLO Vladimír (N), BEROUNSKÝ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.