4:1
(1:0)
85. P. Hnízdil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice B zdolala jasně JIčíněves 4:1, když tři branky vstřelil domácí sváteční střelec Jakub Kyselo.


Branky


36. M. Daniš , 72. J. Kyselo , 80. J. Kyselo , 87. J. Kyselo (p.) - 85. P. Hnízdil (p.)
0

Do Železnice přijela k zápasu Jičíněves a dal se očekávat vyrovnaný zápas. Nakonec tento mač rozhodl novopečený otec Jakub Kyselo, což jistě nikdo z přítomných nečekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Železnice vyhrála první poločas 1:0.

Domácí tým potřeboval proti loňskému účastníku přeboru přerušit nepříznivou sérii dvou porážkách v řadě a k utkání přistoupili zodpovědně.   V prvním poločase se hrál poměrně pohledný fotbal, více příležitostí si vypracovali domácí, ujala se ale jen střela Michala Daniše z otočky ve 36. minutě, když dával na 1:0 pro domácí tým. Hosté se v prvním poločase prosadit nedokázali, a proto se do kabin odcházelo za příznivého stavu pro domácí hráče 1:0. Dal se očekávat tlak hostí v druhém poločase, protože jistě nechtěli odjet s nulou na kontě svých vstřelených branek. Naopak domácí hráči chtěli jistě nadějný stav udržet nebo vedení navýšit.

Druhý poločas vyzněl jasně pro domácí, a proto zaslouženě Železnice B získává do tabulky tři body.

Po změně stran byla Železnice aktivnější a přišly další brankové příležitosti, se kterými si většinou poradil pozorný Kohút v brance hostí. V 72. minutě faulovala hostující obrana Kadlece a míč si na značku pokutového kopu postavil  Jakub Kyselo – jeho střelu vytlačil Kohút na tyč, ale proti dorážce už byl bezmocný. V 77. minutě potom zvýšil znovu Kyselo podél vyběhnutého brankáře na 3:0. Jičíněves ale utkání nezabalila a několikrát mohla snížit. Domácí brankář Rohlíček byl ale vždy na místě. Překonal ho až v 82. minutě z penalty za ruku Hnízdil. Pět minut před koncem završil hattrick  Kyselo z další penalty nařízené za faul Kohúta na aktivního Kadlece. Muž zápasu Jakub Kyselo tak oslavil páteční narození dcerky Vendulky. Tři body do tabulky III. třídy. tak po zásluze zůstávají v Železnici.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice B
Kozák Pavel (jednatel Železnice): Poměrně pohledné utkání s řadou brankových příležitostí na obou stranách rozhodl nečekaně svým prvním hattrickem sváteční střelec Kuba Kyselo, na kterém  nebyla znát náročná noc po oslavách narození druhého potomka.

TJ Sokol Jičíněves
Hudec Kornel (trenér Jičíněvse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Železnice B
J. Rohlíček [-] - I. Janda [-] (77. M. Jakubec [-] ) , M. Karban [-] , K. Ziegelheim [-] , J. Kyselo [-] - T. Rejmont [-] , P. Smolík [-] (46. F. Kadlec [-] ) , J. Daniš [-] , O. Drahoňovský [-] - D. Barták [-] (69. J. Jína [-] ) , M. Daniš [-] (81. K. Ziegelheim [-] ) -

TJ Sokol Jičíněves
V. Kohut [-] - M. Mendl [-] , J. Suchánek [-] , J. Geršl [-] , J. Ulip [-] , P. Muška [-] (84. O. Janeka [-] ) , P. Splítek [-] (46. P. Hnízdil [-] ) , V. Ulrych [-] , F. Vaníček [-] , J. Vlasatý [-] (81. J. Kohout [-] ) , D. Skořepa [-]

ŽK: 82. M. Jakubec - 63. D. Skořepa , 65. J. Vlasatý , 71. J. Geršl , 74. P. Hnízdil .
Hráči zápasu: J. Kyselo .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Šotek Jan - KUČERA Jan, DANIŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.