1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičíněves překvapivě doma prohrála se Sobotkou B 1:2.


Branky


0

Favorit zápasu byl jasný a jednalo se o domácí tým z Jičíněvse. Bohužel předzápasové předpoklady často nedopadnou správně a tak tomu bylo i v tomto případě, když si hosté odvezli všechny tři body za vítěztsví 1:2. Jičíněves doplatila na svoji střeleckou neschopnost a z toho pramenící neproměňování i vyložených šancí. Domácím se nepodařilo vstřelit branku ani z pokutového kopu. Zasloužené vítězství Sobotky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl remízový stav 0:0.

Druhý poločas přinesl dvě branky do sítě Jičíněvse a hosté nakonec vítězí 1:2, když rozhodující branku vstřelil střídající Průša Radek ze Sobotky v 77. minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jičíněves
Hudec Kornel (trenér Jičíněvse): Podrobnosti přineseme později.

SK Sobotka B
Přikryl Petr ( Sobotka B): Na zápas do Jičíněvse jsme odjížděli s respektem, jelikož ve stejnou dobu doma hrál náš A - tým a máme několik zraněných hráčů + někteří mají tresty za červené karty. Měli jsme jednoho hráče na střídačce. Důležitým momentem byla chycená penalta naším brankářem hned na úvod zápasu. Jičíněves byla sice lepší po většinu zápasu, ale fotbal občas nemá logiku a my jsme dokázali týmovým výkonem uspět. Hráčem zápasu byl Radek Průša.



Sestavy


TJ Sokol Jičíněves
V. Kohut [-] - M. Kužílek [-] , J. Ulip [-] (60. J. Kohout [-] ) , M. Doleček [-] , P. Hnízdil [-] , P. Muška [-] , M. Mendl [-] , J. Šebek [-] , P. Splítek [-] , J. Suchánek [-] , D. Skořepa [-]

SK Sobotka B
V. Pavlíček [-] - K. Kubů [-] , J. Brixí [-] , F. Stoklasa [-] , K. Stezka [-] , P. Procházka [-] , T. Dajč [-] (46. R. Průša [-] ) , L. Halbych [-] , M. Čepička [-] , J. Dušek [-] , J. Ort [-]

ŽK: 20. J. Suchánek , 90. J. Kohout - 47. K. Kubů .
Hráči zápasu: P. Muška - R. Průša , L. Halbych .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Novotný Petr - VÍCH Vladimír (N), CHRPA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.