1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Češov porazil ve vyrovnaném zápase Železnici B 1:0.


Branky


0

Do Češova přijela záloha Sokola Železnice, která v minulém kole poprvé prohrála, takže si jistě chtěla v tomto zápase spravit chuť. Naopak domácí tým jistě chtěl hostům připravit druhou porážku v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl remízový stav 0:0.

Vyrovnané utkání plné velmi důrazných zákroků a silných slov. Hosté měli více šancí v prvním dějství a jen reflexivním semaforem gólmana Roudného zůstalo skóre při nule. Druhý poločas byli lepší domácí, ale stále chyběla finální fáze. Až v 83. minutě si Jemelka ideálně naběhl za obranu a "zavěsil". Bylo však vidět hodně zákroků přehnané síly. Takže překvapení kola.

O výsledku zápasu rozhodla branka domácího Jemelky z 83. minuty, který dal jedinou branku zápasu a Češov díky tomu vyhrál nad Železnicí B 1:0.



Ohlasy k zápasu


Češov
Trejbal Martin (vedoucí Češova): Utkání proti lázeňské rezervě bylo velmi vyrovnané a až přehnaně vyhecované.V prvním dějství měli více šancí hosté a jen díky Roudnému v brance zůstal stav bezbrankový. Druhý poločas jsme lépe kombinovali a soupeř sázel hlavně na rychlé proti útoky. Výjma jednoho břevna střelou z dálky si však domácí defenziva se vším poradila.Až se povedlo udeřit na straně druhé.Jemelka dostal ulicí míč od Čonky a levačkou asi z deseti metrů vsítil. Jak říkám,zápas byl až přehnaně tvrdý a musím uznat,že více z naší strany.To však nic nemění na tom,že jsme podali kompaktní a bojovný výkon a tři body v překvapení kola si plně zasloužíme.

TJ Sokol Železnice B
Jína Michal (trenér Železnice B): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


Češov
M. Roudný [-] - P. Kuben [-] (46. T. Nožička [-] ) , R. Pikeš [-] , J. Lukáš [-] , J. Szamko [-] , P. Jemelka [-] , J. Čonka [-] , M. Benda [-] , L. Šoltys [-] , P. Haken [-] , J. Haken [-]

TJ Sokol Železnice B
J. Čistecký [-] - J. Nožička [-] , K. Ziegelheim [-] , T. Rejmont [-] , I. Janda [-] (89. J. Jína [-] ) - P. Smolík [-] (70. D. Hlaváček [-] ) , O. Drahoňovský [-] , J. Daniš [-] - J. Mestický [-] (82. M. Jakubec [-] ) , M. Daniš [-] - P. Čevela [-] (60. K. Ziegelheim [-] )

ŽK: 77. R. Pikeš , 90. J. Lukáš - 72. O. Drahoňovský .
Hráči zápasu: M. Roudný , M. Benda , P. Jemelka - J. Nožička .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: Jenčovský Miloš - ZAPADLO Vladimír (N), DANIŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.