Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Robousy zdemolovaly soupeře z Miletína B v poměru 7:2. Pochvala pro rozhodčího Plíška ze strany domácího týmu.


Branky


6. J. Kynčl , 28. J. Holec , 33. J. Holec (p.) , 37. L. Drbohlav , 41. M. Chýlek , 65. J. Sklenář , 89. L. Drbohlav - 39. P. Jalový , 77. P. Jalový
0

K tomuto zápasu přijížděl soupeř z Miletína jakop outsider, takže bylo na domácích hráčích, jak se popasují s rolí favoritů zápasu. Dle průběhu zápasu se na tuto roli připravili domácí hráči velmi dobře a v sobotním dni si otevřeli na domácím hřišti střelnici a připsali si zaslouženě všechny tři body do tabulky III. třídy. Zápas řídil zkušený a chválený rozhodčí Martin Plíšek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o celkovém výsledku, když domácí vedli 5:1.

Robousy byly v tomto zápase favoritem, což jsme již uvedl v úvodu tohoto raportu. Dominanci v utkání začali domácí hráči naplňovat již od úvodu zápasu a první změna skóre zápasu na sebe nenechala dlouho čekat. Domácí hráč Kynčl Jan otevřel skóre zápasu již v 6. minutě a dostal Robousy do vedení 1:0. Poté domácí hráči na chvíli nechali nabrat hostujícího brankáře Šotolu dech, aby se přichystal na následující událostí, které pro něj nebyly vůbec příjemné. Do vedení 2:0 posunul domácí tým Holec Jiří v 28. minutě a tentýž hráč zvyšoval z pokutového kopu v 33. minutě na hrozivých 3:0. Aby toho nebylo málo, tak v 37. minutě to bylo již 4:0, když se prosadil Drbohlav Lukáš. Poté se dostali přece jenom ke slovu hosté, když branku vstřelil v 39. minutě hostující hráč Jalový Petr a snížil na 4:1. Domácí tým ale šlapal dále jako dobře namazaný stroj a v 41. minutě na 5:1 zvyšoval domácí kapitán a legenda týmu Chýlek Milan. Poločasové skóre tak bylo 5:1 pro domácí Robousy.

Druhý poločas se dohrával jen z povinnosti a Robousy nakonec zvítězily vysoko 7:2.

O poločasové přestávce bylo v kabinách jistě živo, protože oba týmy si měly o čem povídat. Na straně Robous pochvala za první poločas a koncentrace na druhý poločas, aby nedošlo k nějakému podcenění soupeře. Na druhé straně Miletín B chtěl jistě zápas důstojně dohrát a neodjet s nějakým velkým výpraskem, protože první poločas to z velké části naznačoval. Změna skóre zápasu na sebe nechala čekat déle než v prvním poločase. Na 6:1 pro Robousy zvyšoval v 65. minutě Sklenář Jan. Na straně Miletína se podruhé v zápase prosadil Jalový Petr, který v 77. minutě snižoval na 6:2. Konečnou podobu skóre přichystal v 89. minutě domácí Drbohlav Lukáš, který svým druhým gólem v zápase zvyšoval na konečných 7:2 pro domácí tým. Tři body tak zaslouženě zůstaly v Robousích a hosté odjížděli se zklamáním zpět do Miletína, kde budou mít do dalšího zápasu o čem přemýšlet (především mladí hráči). Podle vyjádření domácího kapitána Chýlka výborně zápas odřídil hlavní rozhodčí Martin Plíšek, což uvedl i v pozápasovém prohlášení.



Ohlasy k zápasu


SK HOŠEK Robousy
Chýlek Milan(hráč a kapitán Robous): Ač tomu výsledek neodpovídá, jednalo se o vyrovnaný zápas. Rozhodla produktivita a hlavně věkový průměr. Soupeř byl doplněný o hráče ze ,,staré gardy". Jak řekl zkušený Jindra Kulhánek, a víme to vlastně všechny, mládí nemá zájem. Kvalitní výkon předvedl i rozhodčí Plíšek.

SK Miletín B
Kulhánek Jindřich (vedoucí Miletína B): Jak už se stává pomalu zvykem hoste měli před zápasem opět problém se sestavou. Podařilo se nám sehnat 11 borců co byly ochotni odehrát mistrovské utkání. Do branky jsme museli postavit záložníka Jana Šotolu. Jinak utkání měli domácí pod kontrolou, mi bojovali, snažili se ale proste nám tedy nic ale vůbec nic nevychází, trápíme se v koncovce, inkasujeme jednoduché góly, a tak nám nezbývá než doufat, potrénovat a ze se to další utkání zlepší protože nevěřím, že jsme zapomněli hrát fotbal.



Sestavy


SK HOŠEK Robousy
T. Doležal [-] - D. Brendl [-] , J. Kynčl [-] , P. Karásek [-] , J. Holec [-] (46. M. Číha [-] ) , M. Chýlek [-] , Z. Materna [-] (46. D. Brendl [-] ) , L. Drbohlav [-] , J. Sklenář [-] , L. Wedlich [-] , J. Holec [-] (75. L. Novotný [-] )

SK Miletín B
J. Šotola [-] - M. Drahonínský [-] , O. Kožíšek [-] , T. Kožíšek [-] , O. Brzek [-] - L. Nálevka [-] , D. Vondrouš [-] , J. Kulhánek [-] , P. Dubec [-] - P. Balihar [-] , P. Jalový [-]

ŽK: 55. P. Karásek .
Hráči zápasu: J. Holec , L. Drbohlav , M. Chýlek - P. Jalový .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Plíšek Martin - KALFEŘT Daniel (N), MENCL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.