Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice B rozhodla o vítězství nad Miletínem B v druhém poločase, kdy vstřelila 5 branek a zvítězila vysoko 6:1.


0

Železnici B se pod novým trenérem Michalem Jínou daří v nové sezóně a dobrý vstup do III. třídy chtěli domácí hráči jistě potvrdit i v zápase s Miletínem B. Nakonec se jim zvítězit podařilo, především díky druhému poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:1.

Ve třetím utkání nového ročníku měli domácí mít zatím nejtěžšího soupeře a to záložní tým z Miletína. To ale naznačil jen úvod, kdy se Miletín hned v 8. minutě ujal vedení povedenou hlavičkou domácího kapitána Nožičky do vlastní sítě a stav zápasu byl 0:1. Železnici trvalo půl hodiny, než dokázala stav srovnat, potom se z levého beka pustil do brejku Kyselo a překvapil hostujícího brankáře Rychteru a vyrovnal na 1:1. Rychtera byl i při posledním zajímavém momentu první půle, když ve 43. minutě zbytečně fauloval Čevelu, aby nařízenou penaltu Drahoňovskému vyrazil. Poločasový výsledek byl tedy 1:1 a oba týmy si dělaly zálusk na bodový zisk z tohoto zápas

Poločas snů pro domácí přinesl vítězství 6:1 nad Miletínem B.

O osudu utkání rozhodl vstup do 2.poločasu a to především vydařený vstup se strany domácích hráčů. Nejprve se v 53. minutě po přímém kopu Procházky prosadil hlavou  Jaroslav Daniš a poslal domácí do vedení 2:1. o tři minuty později přišla asi  nejhezčí akce zápasu, když Matěj Daniš zatáhl míč po lajně a Beránek z první našel před brankou Drahoňovského, který vsítil  třetí branku domácích – 3:1. Hosty tato branka zlomila a už nedokázali vzdorovat, a tak skóre dále narůstalo.  V 70. minutě trefil Drahoňovský tyč, v 79. minutě ale po nahrávce Beránka zvýšil stejný hráč na 4:1. Drahoňovský hattrick zkompletoval v 83. minutě povedenou střelou ze 20 metrů – 5:1. Konečnou podobu výsledku dal v 86. minutě Beránek – 6:1. Domácí nakonec zvítězili vysoko, i když to po prvním poločase to vůbec tak nevypadalo. O vítězství se především zasloužil střelec tří branek Ondřej Drahoňovský, který byl za svůj výkon nominován do sestavy kola III. třídy.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice B
Jína Michal (trenér Železnice B): V posledních letech jsme s rezervou Miletína spíše prohrávali, a tak jsme čekali těžké utkání. Hosté ale příliš nehrozili a do naší pozorné obrany se dostávali jen těžko. O osudu utkání rozhodl nástup do druhé půle, kdy se nám podařilo vstřelit dva slepené góly. To už soupeř nerozdýchal. Pochvalu zaslouží všichni kluci za týmový zodpovědný výkon.

SK Miletín B
Kulhánek Jindřich (vedoucí Miletína B): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Železnice B
J. Vrabec [-] - J. Kyselo [-] , K. Ziegelheim [-] , J. Nožička [-] , F. Procházka [-] - T. Rejmont [-] , O. Daniš [-] (46. M. Daniš [-] ) , O. Drahoňovský [-] (83. J. Jína [-] ) , F. Kadlec [-] (62. R. Klouza [-] ) - P. Čevela [-] (54. M. Beránek [-] ) , J. Daniš [-] (71. M. Jakubec [-] ) -

SK Miletín B
D. Rychtera [-] - A. Brentner [-] , O. Brzek [-] , P. Blažek [-] (46. M. Richter [-] ) , M. Drahonínský [-] , O. Kožíšek [-] - J. Hátle [-] , J. Němeček [-] , J. Šotola [-] (57. J. Kulhánek [-] ) , P. Dubec [-] - P. Balihar [-] (57. D. Zdeněk [-] )

ŽK: 66. O. Kožíšek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Střížka Daniel - ZIEGELHEIM Kamil (N), KOŽÍŠEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.