4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 10:30

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Sobotka jasně přehrála Libuň vysoko 4:0.


Branky


13. M. Bartoň , 40. J. Dušek (p.) , 79. P. Zahradník , 87. J. Kubišta
0

V den soboteckého jarmarku se dal očekávat zápas, ve kterém byli favoritem domácí hráči a tuto roli také během zápasu potvrdili a tři body zůstali v Sobotce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí favorit vyhrál 2:0.

Do prvního zápasu v této sezóně III. třídy šli domácí hráči ze Sobotky s velkým odhodláním a neméně velkým očekáváním. Zápas se odehrával před pěknou diváckou kulisou, protože v tento den probíhal v Sobotce známý jarmark, takže to byla pro domácí borce motivace navíc. Změna skóre zápasu k radosti domácích diváků přinesla vedení domácího týmu 1:0, když se v 13. minutě prosadil nejlepší hráč zápasu Bartoň Marek, který byl za svůj výkon nominován i do sestavy kola, takže neváhejte a pro Marka hlasujte. Do konce poločasu domácí tým přidal ještě jednu branku, když v 40. minutě vstřelil branku domácí Dušek Jiří a zvýšil na 2:0, což byl také poločasový výsledek pohledného jarmarkového zápasu.

V druhém poločase padly dvě branky do sítě hostů a zápas byl ukončen za stavu 4:0.

Do druhého poločasu bylo potřeba ze strany Libuně zlepšit mnoho věcí, aby mohli hráči Libuně pomýšlet na nějaký bodový zisk z tohoto první zápasu v nové sezóně. Co si řekli hosté v kabině, tak to také splnili, protože celý druhý poločas byli hostující hráči lepším týmem, ale branku se jim bohužel vstřelit nepodařilo a kontaktní branku tak nevstřelili. Naopak domácí hráči do konce zápasu vstřelil ještě dvě branky, když se prosadili po chybě hostující obrany a z jedné podařené brejkové situace. Na 3:0 pro domácí tým zvyšoval Zahradník Petr v 79. minutě. Na konečných 4:0 pro Sobotku upravil v 87. minutě Kubišta Jaroslav. Domácí tým tak především díky prvnímu poločasu zvítězili celkově 4:0 a v prvním domácím zápase si připsali první tři body do tabulky III. třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka B
Přikryl Petr ( Sobotka B): Zápas sice skončil 4:0, ale výsledek byl pro hosty možná až moc krutý. Druhý poločas měli hosté více ze hry, ale my jsme potrestali jednu chybu a využili jsme brejkovou situaci.

TJ Sokol Libuň
Drozen Jakub (trenér Libuně): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


SK Sobotka B
A. Mäsiar [-] - M. Bartoň [-] , F. Stoklasa [-] , P. Procházka [-] , J. Nývlt [-] (64. P. Zahradník [-] ) , D. Mikulecký [-] , J. Kubišta [-] , P. Chrpa [-] , L. Halbych [-] , J. Dušek [-] , M. Čepička [-] (71. J. Ort [-] )

TJ Sokol Libuň
J. Krouza [-] - P. Dlouhý [-] , D. Urban [-] (71. J. Drozen [-] ) , J. Marek [-] , T. Daňo [-] , J. Holec [-] , L. Zajíc [-] (60. T. Horký [-] ) , P. Škopán [-] , O. Morávek [-] , L. Dubravský [-] (22. J. Tyrychtr [-] ) , J. Reinberger [-]

Hráči zápasu: A. Mäsiar , J. Dušek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jiřička Pavel - KNYTL Václav (N), BOČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.