Dětenice remizovaly s Kopidlnem 1:1.


Branky


47. V. Dolejš - 46. P. Siřínek (vl.)
0

V utkání o podzimního krále začala obě mužstva opatrně a čekala, co předvede soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl.

V utkání o podzimního krále začala obě mužstva opatrně a čekala, co předvede soupeř. Do konce poločasu získali mírnou územní převahu domácí, kteří si vypracovali i několik gólových šancí, které však nevyužili. Asi největší přišla ve 28. minutě, kdy trestný kop domácího Dolejše skončil na spojnici branky a odražený míč se domácímu útočníkovi nepodařilo dostat do prázdné branky. První poločas tak divákům nepřinesl žádnou branku a oba týmy měly o poločasové přestávce o čem přemýšlet. Především musely vymyslet, jak překonat obranu soupeře a vstřelit nějakou tu branku. Nakonec v druhém poločase branky padly, ale to bychom předbíhali.

Druhý poločas vítěze zápasu nepřinesl.

Vše podstatné se odehrálo na začátku druhého poločasu. Hosté zahrávali trestný kop, který směřoval do šestnáctky, kde ho nešťastně tečoval domácí hráč - 0:1. Dá se říci, že z protiútoku se situace opakovala. K trestnému kopu ze střední vzdálenosti se postavil domácí Dolejš a hostujícímu brankáři nedal šanci. To však bylo od aktérů tohoto utkání vše. Hra byla oboustranně neurovnaná bez delší kombinace. I v této části zápasu si domácí vytvořili více šancí. Dokonce se jim podařilo gól vstřelit, bohužel míč směřující do branky tečoval ještě hráč v postavení mimo hru, takže nemohl být uznán. 

Domácí brali nakonec bod navíc.

V penaltovém rozstřelu se podařilo domácím proměnit všechny pokutové kopy a získali prémiový bod navíc. Podzimním králem se tedy stává mužstvo Kopidlna, ovšem pouze o skóre před domácími. 

 

 



Ohlasy k zápasu


Dětenice
Bobek Michal (vedoucí Dětenic): V utkání o podzimního krále začala obě mužstva opatrně a čekala co předvede soupeř. do konce poločasu získali mírnou územní převahu domácí, kteří si vypracovali i několik gólových šancí, které však nevyužili. Asi největší přišla asi ve 28.min, kdy trestný kop domácího Dolejše skončil na spojnici branky a odražený míč se domácímu útočníkovi nepodařilo dostat do prázdné branky. Vše podstatné se odehrálo na začátku druhého poločasu. Hosté zahrávali trestný kop, který směřoval do šestnáctky, kde ho nešťastně tečoval domácí hráč - 0:1. Dá se říci, že z protiútoku se situace opakovala. k trestnému kopu ze střední vzdálenosti se postavil domácí Dolejš a hostujícímu brankáři nedal šanci. To však bylo od aktérů tohoto utkání vše. Hra byla oboustranně neurovnaná bez delší kombinace. I v této části zápasu si domácí vytvořili více šancí. Dokonce se jim podařilo gól vstřelit, bohužel míč směřující do branky tečoval ještě hráč v postavení mimo hru, takže nemohl být uznán. V penaltovém rozstřelu se podařilo domácím proměnit všechny pokutové kopy a získali prémiový bod navíc. Podzimním králem se tedy stává mužstvo Kopidlna, ovšem pouze o skóre před domácími.

FK Kopidlno B
Hnízdil Roman (vedoucí Kopidlna B): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy



FK Kopidlno B
D. Krulich [-] - D. Berounský [-] (35. M. Valnoha [-] ) , P. Komárek [-] , T. Dřímal [-] , M. Havránek [-] , P. Klaban [-] , P. Klaban [-] , V. Hnát [-] , L. Strnad [-] (46. P. Čech [-] ) , J. Zikmund [-] , T. Vodička [-] (70. T. Zedek [-] )

ŽK: 56. J. Rys - 57. V. Hnát .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Plíšek Martin - BACOVSKÝ Jan (N), BEROUNSKÝ Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.