2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

První Nemyčeves vyhrála se Starou Pakou 2:1


Branky


0

Stará Paka po dvou prohrách zajížděla na hřiště těžkého soupeře, na hřiště lídra z Nemyčevše. Nemyčeves je mix hráčů z vyšších soutěží, jako je Liberec, Jablonec, Lázně Bělohrad atd. Ambice tohoto týmu jsou postoupit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrála Nemyčeves 1:0.

Chyběl útočník Viktor Vavrinec, který je v trestu a Jan Fejfar, kterého skolila angína. Naopak se vrátil Jan Bil a na lavičce usedl po dlouhé době Luňák. Zápas začal aktivitou domácích, kteří zahrozili jako první. Poté se hra dosti kouskovala a přibývalo faulů na obou stranách. Domácí hráči měli míč častěji na kopačkách, avšak jako první mohla dát branku Stará Paka. Míč z přímého kopu Davida Pakosty orazítkoval tyč a odrazem se přes celou branku vykulil ven z brány. Naopak o několik minut na to, na druhé straně z přímého kopu, se domácí hráč nemýlil, když domácí poslal v 18. minutě Karel Hochman. První poločas měli více ze hry domácí, ale další tutovou možnost si již nevypracovali, Stará Paka velice dobře bránila.

Druhý poločas přinesl branku na každé straně a výsledek tak byl 2:1 pro domácí Nemyčeves.

V druhém dějství se hra vyrovnala a hrál se vcelku pohledný fotbal. Když se zdálo, že otěže zápasu přeberou staropačtí, potrestal Starou Paku, možná šťastným avšak krásným gólem z úhlu Lukáš Jezbera v 54. minutě. Skóre zápasu 2:0 vypadalo neřešitelně, ale Stará Paka dokázala záhy snížit. Po skrumáži, kde různě prodlužovali míč Patřín a Luňák, se dostal k hlavičce Blažek a vsítil branku v 72. Minutě a snížil na 2:1. Stará Paka ožila a snažila se vyrovnat seč jí síly stačily. Nemyčevsi docházely síly a Stará Paka se tlačila do zakončení víc a víc. Největší šanci měl v 87. minutě na svých bedrech Lukáš Brendl, který bohužel brankáře nepřekonal a svůj povedený výkon nepodtrhl.  Na závěr vyjádření ze strany staropackých: Stará Paka neudělala ostudu a fanoušci, kterých vycestovalo dosti, potleskem ocenili výkon svých borců. Na body to bohužel nestačilo, ale výkony ,,odfláklé,, nejsou. Hráči ze sebe vydávají maximum, což je před duelem s posledními Chomuticemi příslib toho, že psychika nebyla narušena i přes sérii 3 proher za sebou. Před sezonní přání mít po podzimu na kontě 21 bodů je stále aktuální !

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nemyčeves
Horna R. (trenér Nemyčevse): Celý tým zaslouží poděkování za nasazení a bojovnost. Zlepšila se kombinace a držení míče, zejména do 65 minuty zápasu. Pak to bylo již o vůli z naší strany.

TJ Sokol Stará Paka
Drusan Jan (trenér Staré Paky): Na závěr vyjádření ze strany staropackých: Stará Paka neudělala ostudu a fanoušci, kterých vycestovalo dosti, potleskem ocenili výkon svých borců. Na body to bohužel nestačilo, ale výkony ,,odfláklé,, nejsou. Hráči ze sebe vydávají maximum, což je před duelem s posledními Chomuticemi příslib toho, že psychika nebyla narušena i přes sérii 3 proher za sebou. Před sezonní přání mít po podzimu na kontě 21 bodů je stále aktuální !

Sestavy


TJ Sokol Nemyčeves
M. Kateřiňák [-] - L. Kolář [-] , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] (58. T. Neuschl [-] ) , O. Brett [-] , T. Tomášek [-] (90. L. Hrdlička [-] ) , J. Janků [-] (90. J. Koldovský [-] ) , L. Jezbera [-] , L. Sajdl [-] (66. F. Vanda [-] ) , J. Řada [-] , M. Pánek [-]

TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - O. Mercl [-] , J. Jerie [-] , V. Kazda [-] - D. Pakosta [-] , J. Patřín [-] , V. Pospíšil [-] - D. Rolf [-] (69. J. Blažek [-] ) - E. Bark [-] , J. Bíl [-] (58. M. Luňák [-] ) , A. Pánek [-] (46. L. Brendl [-] )

ŽK: 15. J. Janků , 34. L. Sajdl , 52. K. Hochman , 81. F. Vanda , 90. L. Kolář - 23. J. Bíl .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Šotek Jan - KROB Pavel, KUČERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.