0:3
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad B porazila Lužany po penaltách 2:1.


Branky


0

V sobotním odpoledni Lázně Bělohrad B přivítal tým Lužan, který minulý týden přehrál mužstvo Kopidlna. Velké problémy se sestavou zvěstovaly, že domácí čeká nelehké utkání, což se také potvrdilo. Domácí nastoupili v černých dresech, hosté ve žlutých.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:1.

Ve 4. min. to zkouší R. Šorm, ale míří hodně nepřesně. V 6. min. unikl po pravém křídle Tománek, kterého v poslední chvíli odzbrojil V. Nezbeda. V 9.min. se hosté sympaticky přiznali, že míč tečovali na rohový kop. Ten rozehrál Suchánek na na nejmenšího z hráčů, kteří číhali v hostujícím pokutovém území, T. Nezbedu, jenž krásnou hlavičkou otevřel dnešní gólový účet zápasu – 1:0. Domácí hráči si za pár okamžiků vytvořili další šanci. Po akci T. Nezbedy a Suchého střílel těsně vedle R. Šorm. Ještě větší příležitost přišla ve 14. minutě. L. Feix přihrál T. Nezbedovi, ten prostrčil na M. Šorma, který byl v pokutovém území přistrčen, ale hlavní sudí penaltu nepískl. Hned z protiútoku se v šanci objevil Chudoba, ale M. Šorm se stačil vrátit a míč odkopnout na roh, který v podání Kvasničky poslal Ondráček nad Věchtovo břevno. Hosté se začali stále více osmělovat a před domácí bránou se objevovali častěji. Ve 20.min. se při běžném souboji o míč zranil domácí gólman, za kterého šel na hřiště L. Zejfart a do brány musel Suchánek, jelikož domácí lavička tou dobou zela prázdnotou. Chvíli se zdálo, že domácí nebudou mít s velmi nepříjemnou situací žádný problém, měli i šance k navýšení skóre, ale neproměnili je. Naopak, ve 29. min. přiťukl Zich míč Hofmanovi, který tečovanou střelou nedal Suchánkovi žádnou šanci – 1:1. Minutu poté mohlo být s domácími ještě hůře. Tománek dostal míč za domácí obranu, ale Suchánek skvěle vyběhl a šanci mu zmařil. Na druhé straně měl obrovskou příležitost, po akci L. Zejfarta s P. Feixem, Kobrýn, ale i jemu ji hostující brankář skvěle zneškodnil. Když zůstaly nevyužity další šance T. Nezbedy, Kobrýna a P. Feixe, šlo se do poločasových kabin za nerozhodného stavu.

Druhý poločas již branku nepřinesl a šlo se na penalty.

Hned v úvodu druhé půle se Suchý dostal do pokutového území, ale Srba neprostřelil. Lužanský gólman se předvedl i proti střele T. Nezbedy, kterou zlikvidoval u levé tyče. V 50. min. šel zpět do pole Suchánek a na jeho místo nastoupil D. Kraus. Ten si ihned připsal skvělý zákrok proti Tománkově tutovce. V 56. min. skončila jedovatá střela Zicha těsně vedle pravé tyče domácí brány. O minutu později střílel R. Šorm jen do nohou Srba. V 63. min. se, po kombinaci Černého se Suchánkem, nedokázal gólově prosadit P. Feix. V posledních dvaceti minutách si domácí hráči vytvořili soustavný tlak, který ale nedokázali proměnit v rozhodující branku. Neblíže k ní měl Suchánek, po akci Suchého, ale trefil jen Srbovo břevno. A tak nakonec rozhodl penaltový rozstřel, při kterém byli úspěšnější domácí hráči.

V pokutových kopech byl domácíí tým úspěšnější a připsali si druhý bonusový bod.

Nakonec rozhodl penaltový rozstřel, při kterém byli úspěšnější domácí hráči.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): Po vyrovnaných sedmdesáti minutách měli v závěru zápasu domácí hráči více příležitostí ke vstřelení rozhodující branky, ale špatná koncovka i štěstěna byly proti. Hosté se jejich drtivému tlaku v posledních minutách ubránili a z Pecky si tak vezou jeden bod, pro který přijeli. V penaltovém rozstřelu vynikl domácí gólman a tak druhý bod zůstal pod hradem.

TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (Lužany): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] (20. L. Zejfart [-] ) - J. Kobrýn [-] , R. Suchánek [-] , R. Šorm [-] , P. Feix [-] , J. Suchý [-] , M. Černý [-] , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , T. Nezbeda [-] , M. Šorm [-] (50. D. Kraus [-] )

TJ Sokol Lužany
M. Srb [-] - M. Kaláb [-] , L. Ondráček [-] , J. Folprecht [-] , T. Zich [-] , M. Hofman [-] , D. Kvasnička [-] , T. Pozler [-] , S. Chudoba [-] , D. Jína [-] (85. V. Brožíček [-] ) , P. Tománek [-]

ŽK: 44. M. Šorm , 57. T. Nezbeda , 77. P. Feix - 20. L. Ondráček .
Hráči zápasu: T. Nezbeda - M. Hofman .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novotný Petr - DOUŠA Tomáš, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.