0:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podskalan doma nestačil na Milíčeves a prohrál 0:3.


Branky


0

Podskalan Podhradí chtěl jistě pokračovat ve zlepšených výkonech a v derby zápase porazit celek Milíčevse. Dal se očekávat vyrovnaný zápas, který pro sebe ale nakonec celkem jednoznačně rozhodli hostující hráči z Milíčřevse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrála Milíčeves 0:1.Druhý poločas vyzněl opět pro hosty, kteří si odváží tři body za vítězství 0:3.

Podskalan jistě chtěl na domácím hřišti vstřelit branku a obrat hosty z Milíčevse o všechny tři body do tabulky okresního přeboru. Od začátku byli aktivnější hosté z Milíčevse, v prvních minutách chytil dvě jasné šance domácí brankář Mauer, jednou mu v první půli pomohla tyč, jednou břevno, ale na akci z 13. minuty Michala Havránka z rohu neměl a jeho tým prohrával 0:1, přesto díky němu zůstal po půli stav pouze těsný. Po prvním poločase tedy hosté z Milíčevse vedli 0:1 a do kabin tedy odcházeli o jednu branku šťastnější. Zato domácí tým musel svoji útočnou hru zlepšit, aby zápas zdramatizovali.

V druhém poločase Milíčeves pokračovala v dobrém výkonu a zvítězila 0:3.

Druhá půle byla vyrovnaná, hosté přidali druhý gól z brejku, když se v 63. minutě prosadil Čapek Jan a zvýšil vedení hostujícího týmu na 0:2. Domácí tým z Podhradí se nevzdával, ale po vyložené šanci Krause, kterou zahodil, za pár minut přidala Milíčeves třetí branku a osudu utkání bylo definitivně rozhodnuto. Tuto branku vstřelil v 75. minutě Fejfar Zdeněk a zvyšoval na 0:3 pro Milíčeves. Zápas tedy vyhráli hosté jednoznačně 0:3 a domácí tým opět zklamal v koncovce a nevstřelil ani jednu branku, což je jasným předpokladem k zisku bodů. Stínem tohoto zápasu byla další dvě zranění domácích hráčů.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): K zápasu s Milíčevsí se raději nebudu vyjadřovat.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (obránce Milíčevse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
M. Mauer [-] - P. Klein [-] , P. Matouš [-] (54. P. Soukup [-] ) , J. Kořínek [-] , K. Javernig [-] (90. J. Štolovský [-] ) - M. Veselý [-] , L. Kraus [-] , M. Portyš [-] , R. Voldán [-] (63. M. Říha [-] ) , P. Pištěk [-] - D. Zelinger [-] (87. S. Olejarčík [-] ) -

FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - M. Havránek [-] , J. Čapek [-] (88. R. Adamec [-] ) , V. Havelka [-] , J. Roman [-] , J. Berný [-] , Z. Fejfar [-] (77. P. Holman [-] ) , J. Roman [-] (75. P. Doležal [-] ) , J. Bursa [-] , L. Novotný [-] (65. M. Marhan [-] ) , M. Roman [-] (9. J. Rejha [-] )

Hráči zápasu: M. Portyš - M. Havránek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Duřt Daniel - KROB Pavel, ROUDNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.