0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice na domácím hřišti prohrála s L. Bělohrad B o jednu kuličku


Branky


0

V dnešním velmi studeném podvečeru nastoupili domácí hráči v modrých dresech, hosté použili barvu černou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 0:1 pro hostující Bělohrad.

Z kraje zápasu si míč na kopačkách více užívali domácí hráči, ale k nějaké vážnější šanci ohrozit hostujícího Turka se nedostali. Hosté zahrozili po pěti minutách, centr z pravé strany využil ke střele z vápna T. Nezbeda, ale Šukovu bránu netrefil. Chvíli na to nezužitkoval centr Mindla ani Suchánek. Jeho technická střela mířila těsně vedle levé tyče. Hosté se zásluhou T. Nezbedy dostali k další šanci minutu poté, ale mladíkovu nabídku nedokázal Kobrýn mezi tři tyče železnické brány hlavičkou využít. Další šance hostů se dostavila v 8.min., kdy se, po akci Mindla a P. Feixe, nedokázal Fajgl před výstavně vyběhnuvším Šukem prosadit. Domácí se zanedlouho dostali k rozehrání přímého kopu. Jerie odcentroval do Turkova vápna, který skvělým vyběhnutím znemožnil zakončení Beránkovi. V 11.min. musel V. Nezbeda hasit nebezpečí před Crhou za cenu rohového kopu, který posléze sám odvrátil. Ve 14.min. si musel Turek stáhnout nebezpečný centr Crhy, směřující na Bičiště, který byl v dobré palebné pozici. Bičiště se v další minutě dostal ke střele, po Beránkově přihrávce, ale balón svůj cíl velice minul. Ve 24.min. nedokázal Bičiště usměrnit za Turkova záda Beránkův rohový kop. Ve 30.min. musel bělohradský brankář zasáhnout proti Beránkově střele, před kterou měl možná upřednostnit včasný výběh. Ve 35.min. se ale rozhodlo o celém utkání. Po Suchánkově akci a přihrávce Kobrýna, se před domácí bránou prosadil T. Nezbeda a poslal hosty do náskoku – 0:1. Hosté ihned ožili a vedení mohli zvýšit. Na využití centru T. Nezbedy chyběl Fajglovi krok a dvě minuty před poločasovou pauzou vyrazil Šuk přímý volný kop Lonera. Z následného Suchánkova rohového kopu se Kobrýnovi nepodařilo dát gólovou pojistku, jelikož jeho hlavička šla těsně nad železnické břevno.

Druhý poločas již branku nepřinesl a zápas vyhráli hosté.

Druhý poločas zahájili hosté velmi aktivně. Po akci dnes výtečného Mindla se musel zase předvést Šuk, který vyřešil Kobrýnův jedovatý centr ke spokojenosti svých barev. V 51.min. Nedosáhl Suchánek na Lonerovo vybídnutí. O minutu později poslal L. Feix dopředu T. Nezbedu, jehož technický pokus o kousek minul domácí svatyni. V 53.min. hlavičkoval těsně vedle domácí Bičiště. V 60.min. to zkouší zpoza vápna Crha, ale úspěšný také nebyl. V 70.min. má možnost skórovat z přímého kopu Beránek, ale dobře postavená zeď hostů byla proti. Po pár vteřinách měli šanci opět hosté, akci Lonera s T. Nezbedou zakončoval jen doprostřed domácí brány Suchánek a byl tak jen kousíček od dalšího ze železnických střeleckých úspěchů, které jsou v poslední desetiletce jeho doménou. Další šance přišla v 73.min., kdy se v pokutovém území skvěle uvolnil T. Nezbeda, vystřelil, ale Šuk míč bravurně vyrazil na roh. Ten v Suchánkově podání našel Nováka, který nedokázal míč hlavičkou dostat do sítě. Domácí gólman opět skvěle zasáhl. V 76.min. se předvedl Mindl úspěšným obranným zákrokem proti spolupráci Jerie s Beránkem. V poslední čtvrthodince se domácí snažili o zvýšený tlak vedoucí k vyrovnání skóre, ale hosté si velmi precizní obranou dopomáhali k rychlým protiútokům, které ale k toužené pojistce nevedly. Po jednom takovém z nich, kdy k němu zavelel Mindl s T. Nezbedou, se dostal k zakončení Loner, ale obrana míč odvrátila na roh. Po Suchánkově rozehrání měl na hlavě gól Novák, ale těsně minul. Poslední možnosti ke skórování měli domácí hráči, ale Beránkova střela byla hodně nepřesná a chvíli před závěrečným hvizdem skákal na centrovaný míč před Turkem střídající Barták, ale tomu pár výškových centimetrů chybělo. Hosté tak velice důležité jednobrankové vítězství proměnili v postup na druhou příčku okresní tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Zástupce Sokola Železnice: Utkání se hrálo v režii hostujícího družstva, které začalo velice aktivně a poměrně snadno se dostávalo do zakončení. O výhře rozhodla branka mladého Nezbedy ze 35. minuty. Domácí nedokázali zopakovat výkon z Kopidlna a jen díky Šukovi v brance neinkasovali více branek.

SK Lázně Bělohrad B
Miloš Petr ( L. Bělohrad B): Dnešní zápas se mi hodnotí velice dobře. Naši hráči byli až na prvních pět minut lepší než jejich dnešní rival. Vyzařovala z nich jistota a klid potřebný k dobrému konečnému výsledku. Někteří hráči měli problémy s ofsajd-systémem, praktikovaném domácími dost často a tak mohlo být proměněných šancí o dost více, ale s vítězstvím na hřišti kvalitního soupeře jsme moc spokojeni. Za získané tři body, které nás přiblížily pod úplný vrchol okresní tabulky, je třeba všem hráčům poděkovat. Velké uznání a poklonu je třeba vyseknout D. Mindlovi, který naskočil do plného vytížení po mnoha měsíční zdravotní indispozici a své si odehrál nadmíru výtečně. „Davide, klobouk dolů před Tvým dnešním výkonem“.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - Š. Kracík [-] , T. Jerie [-] , M. Karban [-] , M. Daniš [-] - P. Bičiště [-] (76. D. Král [-] ) , M. Kahún [-] , J. Bartoš [-] (56. P. Tarant [-] ) , F. Procházka [-] (76. D. Barták [-] ) - M. Beránek [-] , P. Crha [-]

SK Lázně Bělohrad B
A. Turek [-] - M. Fajgl [-] (60. D. Berger [-] ) , D. Mindl [-] , J. Kobrýn [-] , P. Novák [-] , M. Loner [-] , P. Feix [-] , T. Nezbeda [-] (84. L. Zejfart [-] ) , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , R. Suchánek [-]

Počet diváků: 86. Rozhodčí: Hron Miroslav - HAKEN Lukáš, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.